| Beweird a întrebat:

Buna mi-a venit ciclul pentru prima data(17. iulie.2012) si as vrea sa stiu cat tine si cand imi va veni iar.

Răspuns Câştigător
| Sim0 a răspuns:

Daca ti-a venit pentru prima data este posibil ca luna viitoare sa nu iti mai vina, pana ce corpul se va obisnui cu noua "transformare". E posibil sa iti vina pe aceiasi data ( 17 ) mai tarziu sau mai devreme. Sau chiar sa intarzie cateva luni bune :]. Cat te va tine? Depinde, te poate tine 3-4 zile ( sau mai putin) sau chiar 6-7 zile, aici depinde de corpul fiecarei fete. :]

3 răspunsuri:
| Ochiverzui a răspuns:

Menstruatia se regleaza in 2 -3 ani.De obicei dureaza cam 3 zile dar prima data nu se stie. poate dura mai mult.

| DyDyLyX a răspuns:

Tine 3-4 zile, dar depinde de organism si iti va veni dupa 28 de zile, dar din moment ce ti-a venit pentru prima oara s-ar putea sa fie neregulat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

O menstruaţie "normală" ţine între 3-7 zile - nu poţi şti exact cât ţine ( mai ales acum la început )!

De asemenea, nu ai cum să şti când o să-ţi vină a doua menstruaţie, deoarece la început sunt mai dereglate şi vin mai rar - cu timpul se reglează şi vei avea lunar...