Mergi la ginecolog si-ti va spune acela ce este, numai dupa ce mergi al o consultatie si medicul se uita in vaginul tau.
Buna.Inceputul menstruatiei il consideri in prima zi in care scurgerile sunt de un rosu aprins, iar pe masura ce trec zilele, intensitatea scade, nu ramane aceeasi.De exemplu in primele 2 zile poate fi un flux abundent, in a 3-a zi unul mediu, apoi usor sau deloc in a 4-a zi, numai cu niste pete.Modificarile extrem de mari sunt un semn de intrebare. Daca tu spui ca aveai inainte menstruatie de 5 zile, in cazul in care ai avea acum menstruatie de 10 zile sau doar 2-3 zile ar fi o schimbare majora.Sau daca ciclul menstrual este de 29 de zile si de cateva luni incoace a ajuns la 20 de zile, iarasi, este o schimbare care ar trebui sa dea de gandit, nu ar strica un consult ginecologic.
Iti recomand sa asculti acest video, te va lamuri:
https://youtu.be/E9fy9z9EV2Q?si=nYQ1Dkeuy7v4IBWg
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Cu placere! Chiar e super fain canalul acela si explica frumos medicul respectiv. Desi temele principale se invart in jurul subiectului de sarcina, am ascultat cev videoclipuri care tin de educatia sexuala in general si le-am gasit super utile, ba chiar le-am salvat ca sa mai trimit pe aici. Cred ca prinde bine in prezent cu moda aceasta de vlogging, ca sa nu mai stea lumea sa citeasca, e mai usor de ascultat cand altcineva vorbeste.
E normal ca sangele sa curga in jos? Adica in timpul zilei. Normal ca da.
Mulțumesc pentru răspuns, așa cred și eu dar pe mine mă ținea normal 5 zile sau 4 de asta am zis sa întreb aici.
Menționez că mi-a întârziat 2 săptămâni și a doua zi mi-a venit
Nu tine mereu ma fel, depinde de foarte multi factori, poate varia intre 3 si 8 zile sau chiar mai mult uneori fara sa existe o problema
Ok, mulțumesc