| Roxanaaaaaa a întrebat:

Mi-ai inceput viata sexuala acum cateva zile, si au fost vreo 10 in care nu a avut prezervativ iubitul meu, dar a nu a avut erectie atunci, ci peste ceva minute.Este posibil sa fiu insarcinata? Ma dor sanii dar este perioada in care trebuie sa-mi vina si ciclul.Sunt foarte speriata.

7 răspunsuri:
| Elisa a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata. Daca e peroada in care trebuie sa iti vina ciclul si asa ti se intampla inseamna ca totul e oky. Oricum pentru orice eventualitate cumpara de la farmacie un test de sarcina.Bafta.
Fundita?

| Lucian_5228 a răspuns:

Daca iti vine ciclul, poti sta linistita. E semn ca nu esti insarcinata.Si mai ales daca u spui ca esti in acea perioada. Din calculele facute de mine, dupa c am citit mai multe doc d p internet, femeile nu pot ramane insarcinate in prima saptamana d dinainte d ciclu, si in prima d dupa ciclu. Si am o prietena d 3 ani, si pana acum ne-a mers d minune. Bafta!

| StefanJobs a răspuns:

Intrebare: cum a facut sex daca n-a avut erectie? Nu incurci erectia cu ejacularea, scumpa domnita?

| ArcAnna a răspuns:

De ce nu te uiti pe TPU? sunt mii de fete in situatia ta.frate de ce nu va informati mai intai? vreo 10 ce? nu ai mentinat...te rog spune'mi mai multe.zau nu inteleg

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Logic ca poti fi insarcinata!

| ana_2556 a răspuns:

Esti atat de penibila rolling on the floor) Prietenul tau nu a ejaculat : nu a eliberat sperma. Daca nu a avut erectie inseamna ca nu i s-a intarit si nu i s-a sculat. Iubitul tau este un "geniu" si tu nu il depasesti rolling on the floor

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Eu nu ti-am inceput viata sexuala. :d nu stiu cum ai ajuns la concluzia asta laughing;-j app Buna!