Atunci poți să bagi mașina de cusut. Dar totuși când l-ai cumpărat pe manechin era cu bretelele încâlcite? Mi-e greu să cred că așa ar fi modelul. Taie cu o foarfecuță doar ața cu care sunt cusute bretelele și apoi coase-le cum vrei tu...
Deși mi se pare incorect să dai bani pe o haină ca să o modifici apoi. Dacă e defect și dacă nu e așa modelul, eu spun să mergi la magazin să-ți ceri banii înapoi, sau să îți dea altul.
Baftă!
Dacă sunt pur și simplu încrucișate la spate, înseamnă că așa este modelul într-adevăr. Dacă bretelele chiar sunt încurcate fără nicio noimă, cel mai probabil ți-a fost dat un maiou defect...
Da, poți să descoși bretelele și apoi să le coși chiar la mână, la o adică sunt subțiri, nu e nevoie să te complici neapărat cu mașina. ^^
Eu zic sa nu`i rupi bretelele, o sa strici materialul... daca il cosi nu o sa mai aiba acelasi farmec
incearca sa il descurci cu unghiile, spune-i mamei tale sa te ajute
sau o metoda usoara, pune`o pe tine si vezi cum iti sta, si incearca sa faci cumva cu bretelele, sa le asezi intr-o pozitie astfel incat sa arate ca si cum asa ar fi materialul "incalcite" nu va arata rau pentru ca am si eu un maieu cu multe "sfori" ca bretele, si sunt incalcite
succes
Normal ca merge desfa-l incet cu o foarfecuta de unghii si aseaza-i bretelele cum vrei tu dureaza 10 minute bafta
Nah.ar trebui sa te duci la magazin si sa vezi daca mai sunt asa[incalcite.]...si daca sunt asa.il porti asa...si daca nu poti sa-l descosi.[sper ca te-am ajutat cat de cat:*]
Roago pe mama ta sa te ajute sa te imbraci asa cu, daca nu iti vine bine poti sal descosi