| TheLonelyOne a întrebat:

mi-am dat intalnire cu o fata cu care vorbesc de ceva vreme la un festival.
Eu am sentimente pentru ea( ea stie ), la acel festival a fost foarte apropiata de mine si ne-am sarutat, de mai multe ori, eu intreband-o mai tarziu daca vrea sa fie prietena mea si a spus da.
Urmatoarea zi imi trimite un mesaj cum ca ne-am cam grabit cu relatia si ca ar vrea sa ma cunoasca ca prieten foarte bun mai intai...
Am facut eu ceva gresit?
Asta e nu pentru relatie mai subtil spus?
Ce pot sa fac?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Are are pe undeva dreptate, dar la festival a prins-o valul. Nu tu ai facut ceva gresit.

| SkyPilot a răspuns:

In cazul acesta particular, se poate sa ai noroc. Intalniti-va, ofera-i un trandafir rosu, distreaz-o, fa-o sa rada, fa-i complimente (nu "esti frumoasa", fii mai subtil). Ai sa observi in 2-3 intalniri daca vrea sa fiti impreuna sau nu. Nu ii face declaratii si nu te grabi. Nu e o greseala sa ii arati ca o placi, dar e o greseala sa ii spui. Cand va despartiti nu uita sa ii spui cat de bine te-ai simtit cu ea si sa ii multumesti.

| TheLonelyOne explică (pentru SkyPilot):

Mai este o problema, eu sunt genul de om introvertit caruia ii place sa stea singur, imi place sa ascult lumea si uneori e liniste si nu pot sa vorbesc si ma blochez si incep sa dau semne de discomfort, nu stiu ce sa fac, ma poti ajuta?

| SkyPilot a răspuns (pentru TheLonelyOne):

In mare parte si eu am fost asa. Fii pregatit cu subiecte de discutie, iar la scoala exerseaza-ti un pic conversatia si ai sa capeti incredere in tine. Prin exercitiu rezolvi multe.
Daca ai sarutat-o, nu te descurci de loc rau happy
Fii degajat, fa-o sa vorbeasca despre ea si despre placerile ei dar spune si tu cate ceva. O sa ii faca placere sa povesteasca despre ea si ii arati ca te intereseaza.

| peperonies a răspuns:

Spune-i ca ai destui prieteni si nu mai ai nevoie de mai multi.

| Țoglă a răspuns:

Asta mi s-a întâmplat şi mie. V-aţi grăbit, nimic mai mult.

| TheLonelyOne explică (pentru Țoglă):

Si la tine cum a mers? ce ai facut si daca imi poti da niste sfaturi te rog

| Atlas33 a răspuns:

Mda..comportament tipic fetelor ce se simt iubite si mult placute.Esti deja parte din jocul ei si daca vei continua sa pozezi in victima nu vei ajunge niciodata un egal al ei in ceea ce va va lega.Atata timp cat ti-a intins gura nu prea vad motivul sa se indeparteze. daca nu te-ar fi placut, nu te-ar fi sarutat de la inceput, sau poate ma gandesc, sa nu fi fost in stare de ebrietate la festival, situatie in care lucrurile se schimba radical.astept ceva informatii si mai discutam. salut

| TheLonelyOne explică (pentru Atlas33):

Nu a existat nici o forma de alcool la festival, a stat doar cu mine.
Mai am o problema, cred ca mai simte pentru cineva ceva, nu sunt sigur :/
si acum ma simt foarte naspa si nu inteleg de ce...ce pot sa fac? sad

| Atlas33 a răspuns (pentru TheLonelyOne):

Daca exista a treia persona atunci cu siguranta va iesi un macel, si cel mai macelarit vei iesi tu daca vei continua sa-ti plangi dorul de ea, si mai ales sa-i aduci la cunostinta asta.Lucrurile sunt simple, important pentru tine de stiut este ca ea, te place, altfel nu te-ar fi sarutat,, problema este insa alta.Probabil ca existenta acestu baiat in viata ei sa-i atraga mai mult atentia decat a ta.Noi barbatii in general, suntem mai mototoli atunci cand ne indragostim si dorim cu ardoare pe cineva.Ridicam barierele si poftim pe respectiva sa intre pe taramul sufletuli ca la ea acasa, se va intinde in pat incaltata si nu se va sfii sa cotrobaie strafundurile calcand totul in tocurile cui.Lucrurile astea se intampla cand are certitudinea ca orice ar face tu vei fi acolo si o vei astepta oricand,oricat. Poti fi o clipa de ratacire pentru ea, o degustare, o incercare, dar daca nu-i va placea ceea ce incearca, atunci vei simti sau vei intelege cat de curand.Ai doua variante:sau continui sa fugi in urma ei plangand dragostea copilareasca, ceea ce o va face pe ea si mai puternica si indiferenta in ceea ce te priveste,, sau iti tragi o palma puternica, revii la realitate si te comporti ca si cum ar fi o entitate neglijabila de care te simti tot timpul nevoia sa te indepartezi.Cand vorbesti la telefon si simti nevoia sa-i spui mi-e tare dor de tine, inghite vorbele si scuza-te cum ca nu poti discuta prea mult deoarece ai o treaba importanta de facut. Una peste alta treci la lupta si arunca latul in crang, altfel nu vei castiga niciodata o batalie sau cu adevarat inima unei femei.

| TheLonelyOne explică (pentru Atlas33):

Te pot contacta in vreun alt mod?
Ai skype?
Da-mi un mesaj daca ai happy