Eu spun NU avortului! In primul rand are multe consecinte. exista riscul de a nu mai putea face copii vreodata! Unele femei/fete isi omoara proprii copii, cand altele incearca din rasputeri sa aiba unul. Am cateva prietene care de la 14-15 ani au 2-3 avorturi la activ, ceea ce nu este prea in regula. Consider ca, chiar daca aveau bani sa il creasca sau nu vroiau sa afle parintii, este un mare pacat sa faci avort! Plus de asta il puteau pastra si apoi il dadeau la un orfelinat sau existau mai multe posibilitati, dar le era rusine, ca le vedea lumea cu burta la gura. Dar cand se intindeau cu unul si cu altul nu le mai era rusine. oricum, spune-ti NU AVORTULUI!
Nu,logic...omul este inzestrat cu ratiune,dar isi omoara copiii,nici fiarele salbatice nu fac acest lucru,eu am citit arsenie boca-despre pacatele oamenilor,este o carte interesanta si scurta, sangele copilului avortat cere RAZBUNARE, si putine mame scapa de chinurile iadului.
Dragele mele, nici eu nu sunt de acord cu avortul. Nu este bine nic din punct de vedere religios, nici sentimental si nici nu iti face bine la corp. Din pacate in zilele noastre cam toate fetele renunta la prezervatie sau la anticonceptioanle.prin urmare ploua cu tinere gravide. Daca fata respectiva are 15 ani de exemplu si nu vrea sa afle nimeni sau sunt situatii in care este copilul tatalui ei sau al iubitului mamei ori a unei rude. Sa ma ierte Dumnezeu,dar atunci sunt d acord cu avortul. Sa duci asa ceva pe brate de tanara doar pentru ca ai fost violata de un nenorocit? Nu v-ar conveni. Si unei adolescente ii este greu sa se duca la liceu cu burta la gura sau in club sambata seara, sa ii crape rochita mini pe ea. De aceea pana si mamele lor cand afla prefera avortul c sa nu se faca de ras. Dar sunt si femei in toata firea care raman insarcinate. sunt si ele suflete si imi imaginez ce simt, dar niste hanorace largi si ultimele 4 luni [cand sarcian se observa cel mai mult] cred ca pot renunta la petreceri sau sex,si asa il poate da spre adoptie. Si am deschis alt subiect. Adoptia in Romaia se face din ce in ce mai greu. Inainte[cunosc cazuri] puteai da un mesaj pe TPU spre exemplu, cum c esti insarcinata si ai vrea sa il dai spre adoptie. Iar atunci un cuplu care nu se putea bucura de minunea de a fii parinte vedea si o ontacta. La nastere barbatul din cuplul respectiv putea delara ca acel prunc este al lui si ramanea in grija acelei familii. Acum nu se mai poate, trebuie facut testul ADN. Pe baza asta cat mai multe femei prefera avortul pentru ca probabil nu ar putea creste copilul. Prea multe avoruri sunt din cauza acestei legi tampite. Cine a vizionat serialul ''16 and Pregnant'' a vazut cazuri ale unor fete de 16-18 ani. Unele s-au casatorit cu tatii copiilor si si-au facut o viata la o varrsta atat de frageda. Altele au crescut copii singure iar alte cupluri au ales sa isi dea copilul spre adoptie. De ce nu a facut nimeni avort? Pentru ca ei au alte legi si conditii. Acolo nu te arata lumea cu degetul. Desigur ca si in America se fac avorturi dar nu atat de multe. Din cauza asta incerc sa gandesc ca bietele copile violate,ca adolescentele rebele cu reputatie de fata rea sau ca femeile intr-o situatie care le schimba viata intr-un mod rau,si incerc sa le inteleg. Nimeni nu trebuie sa judece pe nimeni cand ia aceste decizii, pentru ca fiecare alta situatie si alta poveste. Pana cand se va rezolva ceva cu legile astea.ei bine eu le urez succes celor care nu pot sau nu vor sa isi nassca pruncii, dar cand totul se va rezolva[sa speram ca in viitorul apropiat] NU AVORTULUI!
Din punctul meu de vedere este o prostie sa faci avort. Si daca esti prea tanara tot trebuie sa nasti copilul ca pana la urma daca nu il vroiai te protejai... Nici nu ma mir cum populatia Romaniei este in descrestere numerica... Se fac prea multe avorturi in ziua de astazi.
Nu as numi avortul o crima/?
Nu sunt de acord. de ce sa omori un copil care ti la dat Dumnezeu? Mi se pare o prostie.si daca faci avort cred ca o sa ai toata viata pe constinta chestia asta
Daniela89 întreabă: