De două luni nu prea se pune ca „împreună". Pe de altă parte, nici să ieși mereu în oraș cu o fată și să împarți mereu cheltuiala „pe cap de consumator" nu mi se pare chiar 100% OK. Dar cine știe cum gândește de fapt un IT-ist?!?
Discută deschis cu el și spune-i ce crezi. Vezi cel mai bine în felul acesta ce motive are.
Bravo lui e barbat inteligent nu e de mirare ca lucra in IT i merge mintea, ce sa spun omul profita de tine, mai rar asa ceva, e o poveste reala? n-am mai auzit de barbati materialisti
Pare ca profita putin, sau cel putin iese cu tine doar asa. Mi se pare chiar aiurea, mai ales ca zici ca castiga bine si stie ca tu esti pe bursa, sa nu se ofere macar o data sa plateasca sau sa te lase chiar pe tine sa platesti. Cu cadourile sunt ok, dar sa te lase sa-i platesti biletele de autobuz... Mi se pare penibil rau ca barbat sa accepti asa ceva.
Eu zic sa-ti cauti unul mai calumea care sa te merite si care la randul lui sa faca gesturi mici si dragute pentru tine. Exista, trebuie numai sa ai rabdare sa vina si incredere sa cauti.
Eu, cred ca e ok sa mai faci si tu un cadou, ca femeie sau o atentie dar nu mi se pare deloc ok comportamentul lui. Din moment ce stie ca traiesti din bursa si el totusi castiga bine si vrea sa aiba o prietena, ar trebui sa se simta sa te mai trateze si el. Cum am zis, nu este obligatoriu numai el, dar mi se pare de f prost gust, chiar nesimtire sa lasi o fata cu care iesi sa iti plateasca si mesele si biletele de autobuz. Chiar si sa impartiti nota. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el despre ce te deranjeaza si sa-i spui cum sta treaba. Pentru ca oricat am vrea sa negam, partea financiara afecteaza o relatie, asa daca vrei sa repari ceva si vrei sa continui relatia ar trebui sa ai o discutie cu el.
Ionică întreabă:
Polistfever întreabă: