1. Mi se pare normal ca fiecare sa isi plateasca consumatia, insa el ar trebui sa realizeze faptul ca tu nu lucrezi si nu iti permiti sa platesti la toate iesirile astea, asa ca solutia ar fi sa se ofere el sa iti plateasca din cand in cand sau pur si simplu sa va vedeti la el/la tine/in parc/la un local mai putin scump. Ce nu inteleg eu e cum ai ajuns tu sa ii platesti bilete de autobuz si alte maruntisuri. Ori sunteti fiecare cu banii lui ori nu.
2. Sa ii spui si lui ce ne-ai zis noua aici.
3. Nu stiu de cata dragoste poate fi vorba dupa 2 luni de relatie.
Mi se pare corect ca fiecare să plătească pentru el. Plătești tu sau el dacă vreți și picați la comun acord. Cine zice că el trebuie să plătească? De ce ar trebui? Că așa se face? Nu tot ce se face e și corect la urma urmei. Desigur nu e frumos nici să te îndemne să plătești tu pentru el. Dacă nu îți convine poți renunța oricând, oricum.
Bună! Situatia nu mi se pare normala din momentul in care tu accepti sa platesti consumatia si bilete de autobuz. Mi s-ar fi parut normal ca iubitul tau trebuia sa plateasca si biletele dar si consumatia de la restaurant
Ca sa rezolvi asta e o varianta, comunicarea, vb cu el spune-i ca nu e ok ca o fata sa ii plateasca consumatia iubitului.
Da e prea egoist, poate si putin "chitra" scuze expresia dar asta ne da de inteles. Eu inteleg ca ti la el si il iubesti dar el trebuia sa plateasca consumatia si nu tu. Iti urez sarbatori pascale fericite alaturi de cei dragi si tot ce iti doresti
1. -
2. - Vorbești cu el. Altă cale nu este.
3. Tragi concluzii pripite, domnișoară.
1. Eu cred că ține de bunul simț al băiatului să plătească consumația fetei cel puțin la început de relație. Nu știu cum de ai acceptat să faci tu asta.
2. Vorbește cu el și spune-i ce așteptări ai.
3. Ar trebui să te gândești la viitor, dacă acum face așa d-apoi mai târziu? În 2 luni îți dai seama că nu te iubește dar gesturile astea aparent banale contează.
Ce perioadă de curtare? Asta fiecare alege dacă să facă sau nu. Până la urmă eu dacă e să am o relație i-aș zice perioadă de cunoaștere că până la urmă o fată te place sau nu pentru ceea ce ești, așa mi se pare mie normal sau așa ar trebui, nu pentru că o curtezi. Nu lua totul de cum ai fost învățată. Fiecare are preferințele lui, învață să gândești pentru tine. Nu ți-o spun în nume de rău. Dacă acum aș zice că mie mi s-ar părea că e frumos ca o fată să plătească ar sări o grămadă de fixiști și mi-ar spune că nu e normal. Fiecare face ce vrea și preferă ce vrea până la urmă. Nu în asta constă dragostea. Mie mi se pare un moft tâmpit.
Bineînțeles că iubirea e mai presus.
Iubirea, din punctul meu de vedere, are mai multe etape, un fel de ritual. Etapa de curtare poate fi denumită și cum ai zis tu, nu are importantă.
Faza cu plătitul nu ține de iubire, clar, dar e un gest frumos. Oricum ideile sunt împărțite.
1.Situatia nu ar fi anormala atat timp cat consumatia se imparte la doi de fiecare data sau/si unul cumpara azi celelalt maine etc. Cu biletele de autobuz nu sunt de acord, de ce te oferi sa faci astea cand nu e cazul atat timp cat el nu e un vagabond ci isi castiga banul muncind.
2.Ar trebui sa renunti la gesturile astea de solidaritatea fata de el pentru un timp si vezi ce se intampla, ce se schimba in relatie si iti dai seama daca te iubeste sau sta cu tine din pur interes. Daca as fi in locul tau nu as face toate astea, e normal sa mai faci un cadou sau sa platesti o consumatie dar nu exagerat.
3. Exact nu te iubeste
Acum am inteles despre cine este vorba.
Un baiat de 23 de ani, cum poti accepta?
Sincer ma pun in situatia ta si n-am cuvinte..ma simt prost.
Sa fie oare in inima ta o asa mare iubire fata de el, incat n-ai vrea sa-l superi cumva cu niste mici cuvinte/semne de atentie?
Indrazneste, reactia lui iti va spune ce fel de dragoste are.
Mult timp nu cred ca o sa rezisti astfel. Ma gandeam dandu-ti primul raspuns la o asemenea intrebare, ca ai intre 12 si 16 ani.
Ai grija, o femeie merita mult mai mult decat atat!
Ionică întreabă:
Polistfever întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: