| tzushkii a întrebat:

mi-am facut un tattoo cu doi fluturashi p o crenguta inconjurati de 3 stelute dar iink nu e terminat si as vrea sa adaug un text scurt. ceva despre viata.ma puteti ajuta sa imi datio idee cam ce as putea scrie plss? dau funda! multumesc! :*

Răspuns Câştigător
| kaileemckenzie a răspuns:

Pai...'Daca nu risti nu castigi' 'Cateodata pentru a simti iubrea trebuie sa simti prietenia '

8 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Dacă tatuajul are o semnificație, o valoare sentimentală, nu îl vei regreta niciodată. Foarte puțini sunt cei care regretă tatuajele, în general tatuaje făcute la beție sau în alte imprejurări dubioase, în rest, nimeni nu a regretat vreodată un tatuaj. Dacă nu ești hotărâtă asupra unui text, înseamnă că nu ești pregătită și s-ar putea să regreți. Dacă ești melomană, ai putea opta pentru niște note muzicale sau un vers semnificativ pentru tine. Baftă.

| tzushkii explică:

RetardedRacoons da. mersi dar daca iti faci un tatuaj asta nu inseamna k esti prostituatawinking asta e doar parerea innapoiatilor. multumesc oricum... dar nu imi foloseste la nimic... poate ai vreun neam la care sa ii foloseasca :*

| RetardedRacoons a răspuns (pentru tzushkii):

Eu am zis PROSTUTA nu prostituata, dar e interesant ca la asta te gandesti.
Daca-ti faci un tatuaj ca da bine sa ai un tatuaj si habar nu ai ce vrei sa reprezinte duci lipsa grava de personalitate si de materie cenusie. E tatuaj nu pierce, il ai toata viata si ai zice ca stai un pic sa te gandesti inainte sa ti-l faci nu sari cu capu inainte ca o curca proasta.
Am mai mult metal pe mine decat ai tu in buzunare draga mea, nu am preconceptii si tocmai d-asta-s cel mai avizat om care sa-ti spuna ca esti cu capul in nori.

| papusica987 a răspuns (pentru RetardedRacoons):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))) nu ai cum,
hai ca m-ati facut sa radstraight face

| tzushkii explică:

RetardedRacoons imi cer scuze k nu am citit bine! dar totusi controleazati vorbele :* fiecare face ce ii place in viata! si nu regret k mi-am facut tatuaj big hug si nici macar nu e mare happy

| RetardedRacoons a răspuns (pentru tzushkii):

Tu vrei ceva despre viata dar nu esti suficient de trecuta prin ea incat sa insemne ceva. Ideal ar fi sa astepti pana iti vine in minte ceva care sa te reprezinte cu adevarat, nu idei imprumutate de pe net. Un barbat mai indura o cicatrice dar pe tine o sa te frustreze toata viata daca te grabesti si faci o alegere gresita. Nu ti-au intrat zilele in sac, o sa ai tu o revelatie si in momentul ala o sa ti se para unica si singura alegere posibila.winking

| tzushkii explică:

Tatuaju e facut. fapta e consumata.numai k eu ce mi-am dorit doar sa mai adaug un text mai scurt...nimic altceva.in rest e totul Ok happy

| RetardedRacoons a răspuns:

Poti sa scrii "Mi-am facut acest tatuaj pentru ca-s o molusca lipsita de personalitate" ar fi adevarat, iar peste ani iti va fi o amintire constanta fata de cat de prostuta erai in tinerete.