Poate este si din cauza stresului, incordarii. Data viitoare fi mai relaxata, nu uita ca TU esti cea mai importanta si trebuie sa te simti bine.Succes in continuare.Si funda?[Pt cele 2 raspunsuri:d]
Nu este normal sa te doara, daca era din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala durerea nu persista mai mult de 2-3 zile, dar la tine au trecut 2 saptamanii, DA trebuie sa te ingrijorezi.Un control ginecologic nu ti-ar strica.Si stai linistita, du-te fara frica sau emotii deoarece si eu de curand am avut o vizita, pentru prima data si nu a fost atat de rau:d
Te doare tot timpul sau doar uneori? Cate contacte sexuale ai avut? Te doare dupa fiecare contact si apoi iti trece? Te doare mereu? Fi mai explicita putin... eu personal zic sa mai astepti o saptamana vezi ce si cum. Daca tot persista vorbeste cu cineva sau du.te la ginecolog. Poate e din cauza partenerului tau. Nu ai zis nici daca te doar cand faci sex. Nu ai zis multe lucruri.
Am avut 3 contacte sexuale. ma doare in timpul actului, cand e penetrarea mai profunda. nu cred ca e din cauza, lui, nu am ce sa-i reprosez, e foarte atent. ma gandesc sa nu fie vorba numai de emotii, incordare. pentru ca daca ma ingrijorez voi fi si mai incordata si ma va durea in continuare. eu nu cred ca am vreo problema fizica, dar nici nu vreau sa ma culc pe o ureche, ca...nu se stie niciodata..asa ca mai bine intreb.
Multumesc de raspunsuri
Am avut 3 contacte sexuale. ma doare in timpul actului, cand penetrarea este mai profunda. Lui nu am ce sa-i reprosez, este foarte atent. ma gandesc sa nu fie vorba doar de emotii, incordare...si nu vreau sa ma ingrijorez, pentru ca voi fi si mai incordata si tot voi avea dureri. eu nu cred ca am vreo problema fizica, dar nu vreau nici sa ma culc pe o ureche pentru ca...nu se stie niciodata. asa ca mai bine intreb.
Multumesc pentru raspunsuri
Curiozitațibărbați întreabă: