Întârzierea de care vorbești, poate fi și din cauza stresului pe care l-ai avut în ultima perioadă.
Ar putea fi și stresul unul din motive dar nu numai, poate ai ciclul menstrual neregulat, în orice caz, sarcina sigur nu e, deci nu te speria de asta, daca nu iti vine menstruatia nici in următoarele 2 luni, mergi la medicul ginecolog neapărat pentru un consult.
Da, menstruatia intarzie din N motive, citeste pe net. Daca iti intarzie, nu inseamna automat ca e vorba de o sarcina.
Contact protejat, lipsit de accidente= sanse 0. Daca sunteti intr-o relatie, pune-l sa se testeze de BTS si puteti alege alta metoda contraceptiva, ca sa nu mai stai cu griji. Protejat nu inseamna doar prezervativ
Buna, nu iti face griji ca nu esti insarcinata, cu siguranta nu esti, e doar o dereglare pe baza de stres sau din cauza alimentatiei, ori pur si simplu cum ai inceput activitatea se mai modifica organismul tau putin, am patit si eu, trebuie sa mergi la un medic ginecolog si iti da tratament sa iti vina menstruatia normal, dupa tratament iti revii repede Nu te stresa, esti ok
Buna... Spui că și tu ai avut probleme după începerea vieții sexuale? Mie de exemplu menstruația îmi vine foarte putina acum... Oare sa fiu însărcinată?