anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am inceput viata sexuala acum, nu demult de aceea nu stiu prea multe. Fac sex protejat cu prietenul meu, da de fiecare data mi se pare ca s-a rupt prezervativu, desi el ma aisgura ca totul e ok, dar eu totusi simt un lichid cand pun mana acolo, imi poate spune cineva ce e? Daca totusi prezervativul nu s-a rupt, de unde se ia lichidul cela?

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Vezi mai degrabă să nu ai o scurgere vaginală. Mergi la un control ginecologic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este de la lubrifiere, te umezesti tu prea repede si din cauza aia, dar ca sa nu mai ai suspiciuni controleaza prezervativul de fiecare data cand faceti sex

| Hαppiηеss a răspuns:

Lichidul acela e secretia ta vaginala, in timpul contactului sexual daca esti excitata o elimini, nu e nimic anormal, totusi pentru linistea ta ai putea sa faci un control ginecologic medicul iti poate raspunde la toate nelamuririle tale. Bafta!

| Azµre a răspuns (pentru Hαppiηеss):

Corect, bravo. Oricum ar fi trebuit să meargă la medic dacă și-a început viața sexuală.

| Hαppiηеss a răspuns (pentru Azµre):

Teoretic da practic mai putin, nu stiu de ce dar majoritatea fetelor sunt ingrozite de mdicul ginecolog...

| SatanLovesYou a răspuns:

Lichidul ala e secretie vaginala.Ti s-a explicat mai sus ce e cu secretia aia...
Nu esti pregatita psihic pentru sex. Paranoic much?

| aimspeşăl a răspuns:

Sfatul meu e ca inainte sa te arunci cu capul in fata ar fi mai bine sa te documentezi