Este posibil, asa cum e posibil pentru orice femeie cu menstruatii neregulate. Ginecologul care te-a vazut in acest an de zile ce parerea are?
Mergi la un doctor şi-ţi poate spune el mai bine. Dacă îţi spune că eşti stearpă, atunci renunţă la coitul interupt. Dacă e doar ceva dereglare şi-ţi dă tratament, începe apoi şi ia anticoncepţionale că-ţi şi reglează menstruaţia şi te şi protejează de sarcină.
Zău că-i înţeleg pe bărbaţii care practică coitul interupt. Mie mi se pare o metodă extrem de frustrantă, sincer.
Riscul de a ramane insarcinata prin coitul intrerupt este extrem de rar, trebuie sa fii ghinionista, daca el este fff experimentat e o metoda ok si mai trebuie sa te nimeresti si in alea 3 zile fertile din luna, daca vrei sa afli daca poti avea copii ori mergi la medic sa iti zica daca ai ovare sau mai stiu eu, el iti poate spune cu exactitate
Nustiu ce sa-ti zic! Depinde cand ti-a veni menstruatia de spui ca nu il ai regulat si poate din cauza aceasta. Sau ...Adica du-te la medicul ginecolog! Ai grija de tine! Bafta...
Mutubal întreabă: