| ClaudiaTeodora06 a întrebat:

Mi-am început viața sexuală,am sangerat, a fost neprotejat, prietenul meu a ejaculat în exterior nu în mine.
Am început să am dureri de burtă și de cap, iar uneori mă simt slăbită și nu înțeleg de ce
Vă rog să îmi spuneti de ce am aceste simptome?

8 răspunsuri:
| CuvantulLuiPetru a răspuns:

Deja te gandesti la sarcina... du-te si fa un test de sarcina si relaxeaza-te dupa ce vezi raspunsul...
daca durerile continua si consideri neaparat ca vin de acolo atunci trebuie sa te duci sa te vada un medic ginecolog...
Nu ai fost niciodata? Vorbeste cu medicul tau de familie...
Sa nu iti fie rusine sa vb cu doctorul... el pentru asta e platit sa iti rezolve probleme corpului tau!
Durerile de burta si de cap nu sunt specifice orgasmului deci poate ai mancat ceva nasol? Daca continua... doctor.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

După inceperea vietii sexuale, corpul suferă transformări hormonale, daca el nu a ejaculat in interiorul vaginului tau nu poti fi insarcinata, durerile de burtă si de cap au clar alte cauze, si un consult la medicul ginecolog ar trebui sa faci, ce varsta ai?

| corbulalbrosu a răspuns:

Pe baza unor astfel de ''informatii'' cum sunt cele prezentate in aceasta intrebare, este cu totul imposibil ca cineva sa poata sa formuleze un raspuns care sa fie obiectiv si cel putin si corect intr-o anumita masura. Iar in privinta presupunerilor si parerilor de natura subiectiva se poate afirma ca acestea pot fi corecte sau eronate/gresite intr-o proportie cuprinsa intre 0 si 100%.
Simptomele amintite in mod absolut sigur si in niciun caz NU pot fi provocare in acest moment de o sarcina formata care ar fi instalata in uter. Sunt simtpome de alta natura pe care le poate diagnostica medicul de familie. Multa sanatate!

| ClaudiaTeodora06 explică (pentru CuvantulLuiPetru):

Mulțumesc frumos

| ClaudiaTeodora06 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc frumos.

| Stegman a răspuns:

Pentru siguranta ta foloseste prezervativul. Te protejeaza de boli si de sarcina.

| ClaudiaTeodora06 explică (pentru Stegman):

Mulțumesc

| Xpressurself a răspuns:

E de la stresul provocat de frica ca ramai gravida si vor afla parintii tai, in plus, asa cum inteleg, traiesti cu sentimentul ca ai facut ceva rau pentru ca ti s-a repetat de multe ori ca nu e voie. Din fericire toti descoperim ca este bine si doar am crezut ca era rau ca sa ajungem sa crestem mari si sa fim pregatiti pentru sex. Cauta-ti prietenul si mai fa-o cu ek ca sa descoperi daca am dreptate.