Ori nu stiu ei sa te satisfaca sa ajungi tu la orgasm, ori ai tu o rana pe colul uterin, un medic ginecolog te va consulta si o sa i ti faca o ecografie vaginală sa vada exact ce anume i ti provoaca dureri, ce varsta ai?
Am 22 de ani. Nu cred ca am avut pana acum un organsm. Ma gandesc ca se simte intr-un anumit fel.
Multumesc pentru fundă, sanatate multa
Cred ca este cea mai mare greseala pe care o poate face o persoana, sa astepte cu sexul pana la casatorie.
Tu nu vezi ca este o familie de pocaiti care considera sexul ca necesar doar pentru procreere?
Da masturbat, te masturbezi? Dacă da, cum? Faci 'degețica', sau introduci vreo 'jucărie' în vagin? În acest ultim caz, e totul ok?
Dacă o faci doar la exterior sau dacă nu o faci deloc... poate ar trebui să încerci măcar, dacă nu pentru plăcere, măcar pentru a-ți cunoaște mai bine corpul și a obișnui vaginul cu penetrarea.
Dar dacă și în cazul autostimulării e ceva neplăcut, dureros, atunci e musai să mergi la medic.
Ma masturbez si singura doar la exterior. Imi mai facea si iubitul meu. Mai incerca sa introduca si un deget si uneori simteam disconfort, alteori ma durea. O sa merg la medic cat de curand voi putea. Multumesc pentru sfaturi.
Cauze pot fi multe. Nu ești relaxată, nu ești lubrifiată, nu știe iubi ce face, ai vreo infecție etc. Ar trebui să mergi la ginecolog oricum.
Te doare pentru că nu ești încă destul de excitată încât să fii umedă. Adică penetrarea are loc prea devreme și prea brutal. Altă cauză poate fi și dimensiunea penisului. Daca depășește 17 CM lungime sexul poate fi dureros. Un sfat ar fi să folosiți un lubrifiant daca nu aveți răbdare cu preludiul.
Mergi la ginecolog. Cauze pot fi multe. poate preludiul nu exista sau ai probleme medicale. Doar un doctor te poate ajuta.