| alexaa3532345646 a întrebat:

Bună, mi-am început viața sexuală de curând, chiar dacă am folosit de fiecare data prezervativul într-un mod corect ma simt foarte stresata în privința unei sarcini. Brusc nu mai am pofta de mâncare, ma simt neliniștita, nu ma pot concentra. Mă gândesc că probabil stresul mă influențează și că nu aș avea cum să fiu însărcinată.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Daca ai facut protejat, atunci nu ai motive sa te gandesti la o sarcina
lipsa poftei de mancare poate avea alte motive, medicale
ar fi cazul sa mergi la medicul de familie sa faci o serie de analize si de acolo conform acelor analize sa vezi ce este de facut in continuare
poate nu ai nimic altceva decat o perioada mai proasta, o perioada pur si simplu de stres psihic care actioneaza si asupra fizicului!

| alexaa3532345646 explică (pentru Simpatic):

Mulțumesc ❤️

| Simpatic a răspuns (pentru alexaa3532345646):

Nu ai pentru ce

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca esti intr-atat de stresata poate ar fi cazul sa amani distractia sexuala pe mai incolo, cand te afli in alta etapa a vietii(presupun ca inca esti la liceu?).

| Cosmin3412 a răspuns:

Prea mult stres pentru 5 min de plăcere, merita? Încearcă să nu-ți mai faci griji aiurea. Dacă te-ai protejat nu prea sunt șanse.

| DoctorInFemei a răspuns:

Fa sex in dos, e mai sigur, scapi de griji

| ElenaRaducan a răspuns:

Si?

| Markos1111 a răspuns:

Cel mai probabil stresul si starea ta de spirit te influentează. Sa îți elimini gândul negativ folosește un test de sarcina si astfel o sa te convingi ca nu sunt probleme

| roberto99tm a răspuns:

Nu e asa rau sa ramai gravita la un moment dat se va intampla oricum happy