| OPersoanaAnume a întrebat:

mi-am inceput viata sexuala de vreo 2 3 saptamani. Prima data nu mi0a curs sange doar ca m-a durut foarte tare. Cand am mai incercat dupa..nu era durerea chiar ca si prima data da oricum durea. Si nu stiu de ce de fiecare cand incerc doare tare. As vrea un sfat..sau sa ma ajutati cu o parere careva ce ar trebui sa fac. De ce ma doare? E normal?

8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Durerea este relativ normală la primele 4-5 contacte sexuale :)
Depinde şi în ce constă PRELUDIUL vostru...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...
Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 2-3 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea poate persista chiar mai multe luni.Depinde in primul rand de grosimea penisului. Muschii vaginali sunt intinsi mult mai tare si le trebuie mult mai mult timp pana devin elastici si mulati pe (masura) penisului respectiv.De asemenea depinde cat de des se produce sexul.De asemenea depinde de marimea vaginului tau si daca ai practicat masturbarea inainte de sex sau nu. Muschii unui vagin care a fost masturbat multa vreme vor deveni elastici si dezvirginarea va fi mult mai usoara uneori chiar fara durere. Durerea va dispare dupa o perioada de cateva saptamani dar numai incazul in care relatiile sexuale se vor produce des si cat mai constant.

| neutrino a răspuns:

Este normal sa ai dureri, dar nici partenerul nu stie meserie.

| minrest a răspuns:

Poate sa fie deflorare incompleta sau vaginita. Daca e deflorare incompleta, doctorul indeparteaza usor ce a mai ramas pe acolo, daca e vaginita trebuie tratata, altfel va duce la frigiditate si nu cred ca-ti convine. Deci, du-te la ginecolog. Buna ziua.

| SkyPilot a răspuns:

Se poate intampla sa doara o perioada. Fie nu te-a deflorat complet, fie nu te-ai vindecat complet. As inclina catre prima varianta. Daca durerea nu trece in cateva saptamani, vezi un ginecolog.

| edit28 a răspuns:

Aha, baga lubrifiant

| Dice3 a răspuns:

Ti se rupe

| OPersoanaAnume explică:

Ce as putea face sa fie o "deflorare completa", daca de fiecare data cand incerc ma doare tare?