| FloryA98 a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala la 16 ani.Nu am facut-o decat cu un fingur baiat, care este si actualul meu prieten.Este primul barbat din viata mea( si de preferat si ultimul). Cand am facut-o prima data(acum 3 luni) nu am sangerat de loc...nici a doua, nici a treia oara si nici in ziua de azi.Presupun ca am himenul elastic si de aceea.A venit un moment in care m-a intrebat daca au mai fost baieti in viata mea cu care am facut-o si i-am spus ca nu(pentru ca acesta este si adevarul).El spune ca daca as avea himenul elastic,DE FIECARE DATA cand o facem, ar trebui sa se simta ca si cum o face cu o virgina, dar ca nu prea simte acest lucru la mine.Eu am dureri de fiecare data, nu ca la inceput, dar am dureri.Cum sa-i explic sa inteleaga si sa ma creada ca el este primul barbat din viata mea? Cum sa-i demonstrez asta?

11 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Nu e musai sa curga sange.
Nu vad de ce nu are incredere in tine, tu ai avut in el si ai facut-o pentru prima data cu el.
Durerile sunt si poate ca nu te relaxezi suficient, nu ai un preludiu intens, sau poate nu umezesti suficient ( incerca si cu un lubrefiant).
Crezi ca a avut multe fete la viata lui sa stie sigur cum arata un himen? Daca nu te crede, desparta-te de el, mai ales ca nu are incredere in tine la inceputu relatiei.
Nu ai ce sa ii demonstrezi, pentru ca nu ai cum. Fiecare organism e diferit, himenul e diferit si nu toate fetele sunt greu de -- ( nu ma lasa sa scriu, ca nu e in categoria potrivita). Daca nici asta nu stie, mai bine tace.

| 愛日本 a răspuns:

Spune-i ca este prost informat.
Virgina esti pana in momentul in care ai un contact sexual cu alta persoana, nu pana cand ti se rupe himenul accidental.Nu are cum sa simta de fiecare data ca face cu o virgina, este posibil ca himenul tau sa se rupa doar la nastere.
Deci, spune-i ca inainte sa zica asemenea lucruri sa se asigure ca stie totul despre vaginul unei femei.

| DarthRevan a răspuns:

Astai vrajeala, lasati postarile astea penibile, m-am saturat de toate faresele, fetele vor numa atentie, baietii care stiu asta urasc fetele de genul asta!

| FloryA98 explică (pentru DarthRevan):

Nu inteleg ce spui si in nici un caz nu cred ca are legatura cu intrebarea mea

| DarthRevan a răspuns (pentru FloryA98):

Pai pentru ca e o intrebare destul de proasta zic eu, inloc sa intrebi pe net, poti sa te interesezi, du-te la un medic ca ala stie cel mai bine.

| FloryA98 explică (pentru DarthRevan):

Inteleg ce zici.Dar mai mult ma interesa cum l-as putea convinge pe el ca asa este cum zic eu...nu de ce nu mi-a curs sange.In fine.Multumesc oricum pentru sfaturi

| dodoc a răspuns:

Dar nu trebuie sa curga sange.Cat ani are?

| Sunshine23 a răspuns:

Cea mai buna metoda este sa-l iei frumusel de manuta,si sa te duci la ginecolog, si dupa ce afla de ce se intampla asta, sa-i dai doi pumni in cap ca s-a indoit de tine laughing.
Dar acum serios, du-te cu el la ginecolog, si demonstreaza-i ca nu are dreptate.

| MahimaPizza a răspuns:

Oh my, daca nu gresesc esti minora. Cat de amuzant, abia astept sa regreti toata viata momentul asta. Oh, sunt prea rea cu tine? Vorbesc serios, ai atat de mult timp si totusi tu il folosesti cu asta.

| FloryA98 explică (pentru MahimaPizza):

Te referi la faptul ca am zis ca de preferat as vrea sa fie si ultimul? laughing

| MahimaPizza a răspuns (pentru FloryA98):

Nu,ma refer ca ti-ai inceput viata sexuala la 16 ani...