Nu e musai sa curga sange.
Nu vad de ce nu are incredere in tine, tu ai avut in el si ai facut-o pentru prima data cu el.
Durerile sunt si poate ca nu te relaxezi suficient, nu ai un preludiu intens, sau poate nu umezesti suficient ( incerca si cu un lubrefiant).
Crezi ca a avut multe fete la viata lui sa stie sigur cum arata un himen? Daca nu te crede, desparta-te de el, mai ales ca nu are incredere in tine la inceputu relatiei.
Nu ai ce sa ii demonstrezi, pentru ca nu ai cum. Fiecare organism e diferit, himenul e diferit si nu toate fetele sunt greu de -- ( nu ma lasa sa scriu, ca nu e in categoria potrivita). Daca nici asta nu stie, mai bine tace.
Spune-i ca este prost informat.
Virgina esti pana in momentul in care ai un contact sexual cu alta persoana, nu pana cand ti se rupe himenul accidental.Nu are cum sa simta de fiecare data ca face cu o virgina, este posibil ca himenul tau sa se rupa doar la nastere.
Deci, spune-i ca inainte sa zica asemenea lucruri sa se asigure ca stie totul despre vaginul unei femei.
Astai vrajeala, lasati postarile astea penibile, m-am saturat de toate faresele, fetele vor numa atentie, baietii care stiu asta urasc fetele de genul asta!
Nu inteleg ce spui si in nici un caz nu cred ca are legatura cu intrebarea mea
Pai pentru ca e o intrebare destul de proasta zic eu, inloc sa intrebi pe net, poti sa te interesezi, du-te la un medic ca ala stie cel mai bine.
Inteleg ce zici.Dar mai mult ma interesa cum l-as putea convinge pe el ca asa este cum zic eu...nu de ce nu mi-a curs sange.In fine.Multumesc oricum pentru sfaturi
Cea mai buna metoda este sa-l iei frumusel de manuta,si sa te duci la ginecolog, si dupa ce afla de ce se intampla asta, sa-i dai doi pumni in cap ca s-a indoit de tine .
Dar acum serios, du-te cu el la ginecolog, si demonstreaza-i ca nu are dreptate.
Oh my, daca nu gresesc esti minora. Cat de amuzant, abia astept sa regreti toata viata momentul asta. Oh, sunt prea rea cu tine? Vorbesc serios, ai atat de mult timp si totusi tu il folosesti cu asta.
Te referi la faptul ca am zis ca de preferat as vrea sa fie si ultimul?
Nu,ma refer ca ti-ai inceput viata sexuala la 16 ani...