Riscul in acele zile era mic, minim, dar nu zero. Colaborand faptul ca menstruatia ti-a venit la scurt timp (ceea ce inseamna ca trecusera mai multe zile de la ovulatie) si testul negativ, rezulta ca nu esti insarcinata.
Pastilele mentionate nu influenteaza testele de sarcina.
Dupa 2 ani in care numai la asta v-ati gandit, cea mai buna metoda pe care ati gasit-o e ca el sa se retraga inainte de ejaculare? hahahhahahahahahhahahahahhaha...stai sa respir...hahahahhahahahahahahhahahaha
Se poate sa ramai insarcinata, nu te asigura pe protectia din partea lui ca nu e sigura iti spun din propria experienta .bine cu sotul-...in urma "protectiei sotului"am acum un ingeras de fetita, bine ca sunt foarte multumita, asta nu conteaza da mai bine ai reface testul, nu cred ca au dea face pastilele dar pentru o siguranta mai mare repeta testul.
Faza este ca el a sta 4 ani cu o fata inaintea mea si nu s-au protejat tot asa au facut-o eu il cunosc de foarte mult timp am mai fost impreuna si stiu cei poate pielea si ce nu si de asta poate ca si am incredere in el... voi ce ma sfatuiti?
George0197 întreabă: