Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci niciun fel de grija mai ales ca nici nu a putut sa te penetreze, deci nu-ti fa griji, eu nu folosesc prezervativ cu prietena mea pentru ca e alergica la latex si nu avem probleme desi avem contact sexual de cel putin o data pe zi, nu ramai insarcinata asa usor. Lichidul pre-ejaculator, din punctul meu de vedere, nu a avut cum sa-l elibereze pentru ca el apare inainte de a ejacula, inainte cu cateva secunde, din cercetarile care s-au facut nu contine spermatozoizi dar exista posibilitatea sa transporte cu el o cantitate foarte mica de spermatozoizi. Daca tu zici ca nu a putut sa te penetreze eu zic sa stai calma.
Lichidul seminal se scurge in primele 10 secunde de la intrarea penisului in vagin!
Si daca sunt 15 secunde? iar raspunzi aiurea si fara sa fii pe subiect
Daca ciclul tau menstrual este de circa 28 de zile si menstruatia ar urma sa inceapa in 1 septembrie, trebuie sa stii ca in ultimele 8-9 zile ale ciclului formarea unei sarcini este IMPOSIBILA deoarece in aceasta perioada nu poate exista un ovul viabil in uterul tau. Chiar si daca partenerul ejaculeaza sperma adevarata in vagin (si nu acel lichid preejeculator inofensiv), 100% NU SE POATE forma o sarcina. Multa sanatate!
Însărcinată nu ai de la ce să fii (la cât l-ai stresat, nu cred să fi prea avut nici lichid preejaculator); în plus, ești deja în afara perioadei fertile dacă spui că trebuie să îți vină ciclul pe 1.09.
Dar de o infecție cu transmitere sexuală, sau chiar o simplă infectare cu bacterii a rănii himeneale nu ți-a fost frică?!?
Este ceva normal sa iti faci griji avand in vedere ca a fost prima data, exact asa cred ca am fost toate la inceput stai linistita, unele isi lasa iubitii sa termine in ele si nu raman insarcinate... si daca iti intarzie menstruatia sa nu te sperii pentru ca ar putea sa intarzie si mai mult din cauza stresului
In primul rand, daca se chinuia, mi se pare imposibil sa lase lichid seminal in tine, pentru ca el nu a simtit placere avand in vedere ca se chinuia si il durea.in al doilea rand, daca himenul nu era rupt cand a incercat penetrarea....nu ai cum sa fi ramas insarcinata.asa ca stai calma, nu sunt sanse sa ramai...nu ai avut cum!
beausingurlamasamea întreabă: