| adelina899 a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala si nu mi-a curs nici o picatura de sange. Prietenul meu nu crede ca eram virgina. exista o modalitate sa-i dovedesc ca eram? Gen : ginecologul poate sa-si dea seama? Ma simt penibil... eu i-am spus ca eram si chiar eram dar...himenul meu se pare ca este unul elastic sad Funda

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te poti prezenta si azi la ginecolog,cu prietenul tau de mana (poate asista inclusiv la consultatie) iar ginecologul va constata deflorarea recenta.
Dar nu stiu de ce tii sa-i demonstrezi lucrul asta unui baiat cu conceptii arhaice, pe care il intereseaza starea ta de virgina si nu sufletul si mintea ta,doar un corp esti tu pentru el? Nimic altceva nu pretuieste la tine?
Nu tu ar trebui sa te simti penibil,ci el,pentru intregul comportament si pentru lipsa lui de experienta si informare.
Exista fete care se nasc fara himen,exista fete care au himenul elastic,atat de elastic incat doar cand vor naste acesta va fi sectionat de medicul ginecolog,exista fete care sangereaza atat de putin incat cele cateva picaturi de sange trec efectiv neobservate!
Prietenul tau,in afara de o informare precara are si o lipsa de educatie grozava, eu m-as gandi foarte bine daca i-as mai permite sa-mi stea prin preajma!
Banuiesc ca este complet lipsit de experienta si a fost si pentru el prima data, pentru ca nu exista barbat care sa nu poata face diferenta intre o femeie si o fata!
Imi pare rau pentru tine, foarte rau, mai ales ca amintirea asta te va urmari toata viata!

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hal de prieten!
Habar nu are pe lume este dacă nu știe că himenul nu trebuie obligatoriu să sângereze, nu că este elastic ci pur și simplu lipsa de vascularizație, dacă știe ce este el cât și tu!
Te simți penibil că nu ai un partener care să aibă încredere în tine, nu să îi demonstrezi tu cine știe ce!
Un control ginecologic poate confirma sau infirma virginitatea ta dar... chiar te sacrifici pentru un tont?
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu intotdeauna curge sange, iar el ca barbat, trebuia sa isi de seama ca esti virgina din momentul penetrarii.
Inseamna ca nu te pretuieste si doreste sa scape de tine, intentia si scopul lui a fost sa te "bifeze".
Un control ginecologic ar fi ideal.
O zi frumoasa sa aihappy

| adelina899 explică (pentru caramela):

Deci se poate dovedi ca am fost?

| caramela a răspuns (pentru adelina899):

Cu siguranta...

| kittyshor a răspuns:

Ruperea himenului poate avea loc si la al 2 contact sexual, multe fete se nasc fara himen, nu dispera, am fost in aceeasi situatie ca tine si mi-am dat seama ca daca ma iubea, nu conta pentru el cat de virgina am fost, chiar daca sangerarea a avut loc la cateva ore. sunt unele lucruri care se intampla, dar daca el tine sa vada daca ai fost virgina e un bou care vrea doar sa se asigure ca ti-o marcat el primul viata si a luat trofeul

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ginecologul poate dovedi asta, dar nu cred ca ne nevoie sa mergi pana acolo. Nu are incredere in tine, e timpul sa cauti pe cineva care are.

| ZvT a răspuns:

Prietenul tau are puţa mica. Incearcă cu ceva mai gros decat un deget.

| Deliciouscupcake a răspuns:

Cum au spus şi cei de mai jos, cred că prietenul tău face pe prostul.

| adelina899 explică (pentru Deliciouscupcake):

De ce ar face asta?

| darriya a răspuns (pentru adelina899):

De ce face pe prostul? pentru ca a vrut doar sa se culce cu tine si ti-a bagat-o pe asta cum ca nu crede ca ai fost virgina, si vezi tu el s-a "suparat" ca l-ai "mintit"si intr-un final te va lasa... daca te iubea nici nu ar fi trebuit sa te intrebe daca ai fost sau nu, pur si simplu "vedea"singur.winking

| Deliciouscupcake a răspuns (pentru adelina899):

Păi nu poţi avea niciodată încredere în băieţi. Dacă te iubea, avea încredere în tine.Probabil se preface doar să scape de tine. Nu pot să spun mai multe,nu îl cunosc, dar eu am trecut prin multe chestii şi am ajuns sa nu mai cred niciun băiat şi să-mi fie frică să mai intru şi intr-o nouă relaţie. Şi-a dat seama sigur că eşti virgină şi încearcă să te facă acum să te simţi tu vinovată. De câte ori mi s-a întamplat să fiu minţită şi să fie dată vina pe mine laughing. Tu nu ai de ce să te simti prost. Chiar dacă e greu, spune-i că dacă nu are încredere în tine, atunci nu are rost să mai continuaţi. Băieţi mai sunt, iar data viitoare ai grija. Îţi spun din propria experienţă. Sper să te gândeşti bine la ce ţi-am spus şi să iei o decizie care duce spre binele tău:*

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

NU cred că acest băiat "merită efortul" de a-i demonstra că ai fost virgină ( din moment ce nu are încredere în tine )!
Oricum, dacă doreşti neapărat, poţi merge cu el la ginecolog şi medicul va CONFIRMA că ai fost deflorată recent...

Toate cele bune.

| Vektor a răspuns:

Sa fie sanatos daca nu te crede.

| Negoiu a răspuns:

Ginecologul observă imediat dacă ai fost dezvirginată recent! Probabil şi prietenul tău şi-a dat seama dar „face pe prostul"! Dacă nu are încredere în tine nu cred că merită efortul să-i dovedeşti! O să găseşti pe cineva care să ţină cu adevărat la tine, care nu se „împiedică" de asemenea lucruri! Să fii liniştită, ce-i al tău e pus deoparte!

| ZuzuMissy a răspuns:

De cate ori ai facut sex cu el?

| adelina899 explică (pentru ZuzuMissy):

O singura data

| ZuzuMissy a răspuns (pentru adelina899):

Multe fete sunt elestice...a2 oara cand o vei face vei avea sanse sa te dezvirgineze...te-a durut? sau nu?

| Octavia1 a răspuns:

Nu e neaparata nevoie sa iti curga sange cand esti la primul contact sexual. Se poate intampla dupa mai multe, dupa sarcina, etc. Poti sa mergi la ginecolog, dar daca iubitul tau nu te crede inseamna ca nu ii inspiri incredere si a vrut o relatie scurta doar sa isi bata joc de tine! Acum nu stiu dar daca nu are incredere... Ma rog. Mergeti la un ginecolog :*