| cristinaanamaria a întrebat:

mi-am luat inima in dinti si i-am dat mesaj baiatului dupa care sufar acela care spusese ca nu ii mai pasa de mine, si i-am zis doar ca ma gandesc mereu la el, si el a raspuns, am ramas minunata ca a raspuns, si a zis ca ok atunci ne vom mai intalni dar de saptamana viitoare ca maine pleaca prin tara 1 saptamana, cum imi dau seama daca e fals sau nu? am o teama ca vrea doar sa se maiculce odata cu mine si atat, si mai ales ca eu am facut pasul... ce ma sfatuiti? cum aflu daca e fals? e un tip extrem de versat de felul lui, da eu sufar enorm dupa el

7 răspunsuri:
| soare a răspuns:

E cam greu asteapta o saptamana dar nu ii mai pica in plasa asa usor incearca sa afli ce vrea cu adevarat dar fara sa yshy dea seama

| Byby_6293 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa astepti un semn de la el, iar daca tu crezi ca e prea insistent in a va intalni sau crezi ca isi doreste doar sa t mai aiba odata in pat atunci renuntza si incearaca sa treci peste. Si eu am trecut prin asa ceva si intr-un moment d slabiciune l`am sunat si am inceput sa plang la tel spunandu`i ca il iubesc mai mult ca propria mea viata(si acum sentimentele sunt la fel d puternice si au trecut app 2 ani d la despartzire, dar m`am obishnuit cu ideea ca nu mai e si poathe e mai bine fara el). Dupa parerea mea nu ar fi bine sa t mai intalnestiq el, pentru ca din moment c a greshit o data o face si a 2`a si a 9`a oara asa ca mai bine o lasi asa cum este. E vorba de nepotrivire d caracter! nu t lasa manipulata d sentimente si d amintiri; ca fost a fost frumos, dar totusi " A FOST". Ia`o cu incetul, vorbeste la trecut despre pers lui, adu`ti aminte cu zambethul p buze d clipele petrecute impreuna si d amintirile d neuitat, gandeshte`te ca nici o fata nu ii va oferi ce i`ai oferit u pentru ca fiecare om are ceva special. Lasa tot deoparte! incearca sa ieshi cu prietenele tale sa radetzi, sa glumitzi sa faci alte activitatzi care sa t faca sa nu t mai gand la c a fost! fa`ti practic o viata noua sau ia tot c a fost inainte sa il intalnestip el. Asta e parerea mea...iti zic din propria experientza. :* Ai grija d tine si gandeshte`te d 1000 d ori inainte sa iei o decizie!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu stiu de ce ai ramas atat de uimita, era logic ca umilinta ta l-a excitat in pantaloni cat si in orgoliul lui de ''mare crai''.

Draga mea, daca el nu te iubeste, ce cauti pomana lui?!

Trebuia sa ramai uimita daca te suna si isi cerea iertare, zicea sa va impacati sau iti spunea ca si lui i-a fost dor de tine!

Te rog, nu te mai umili, si daca te suna sa va vedeti nu ii raspunde.

Viata e prea scurta ca sa fi carpa de sters sau umbrela de ploaie a altora!

Traieste-ti viata liber si nu mai pune monopol pe un singur baiat, nu mai face din dragoste scopul viatii tale, caci asa nu vei reusii decat sa suferi. Un om nu stie sa aprecieze sufletul altuia, suntem prea egoisti si indiferenti la asa ceva!

Bafta la uitat unul care nu merita!

| VodkaCoca a răspuns:

I'mPerfect(a)! a zis totul!

| Damian a răspuns:

Ai mai byby 2 ani? Ce naiba na-i reusit sa treci peste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca tinea cu adevarat la tine nu ar fi mers nicaieri ar face ce iai zice tu si ar ramane cu tine ar lasa totul pentru tine daca ar tine cum ti tu la el si daca ar fi cum esti tu in starea asta da ii clar ca nu tine cu adevarat la tine si crede-ma nu-i singuru baiat dupa pamantwinking:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara da esti prostutahee hee... vede ca esti o disperata dupa el. si te poate juca pe degete cum vrea el. arata-i ca nu-ti pasa.si te asigur ca i va parea rau
incearca sa ai alt iubit.sal uiti.