Eu cred ca ai facut bine si ca el nu si-a batut joc de tine. E o incheiere buna a intamplarii neplacute. Daca baiatul asta te place, iti va de el semne, poate la toamna la scoala, poate anul viitor. Important este sa nu mai umbli tu dupa el, sa nu mai incerci sa-i atragi atentia cu orice pret. Lasa lucrurile sa vina de la sine, sa decurga natural.
Iti dai seama ca l-ai facut knockout daca nu o avut curaju sa-ti dea vreo replica...
Emoticons-urile alea folosite de el indica tot o lipsa de replica si curajul de a-ti spune in cuvinte. ca si cum cineva vorbeste cu tine si tu bagi un simle gen " " in loc de replica.
Deci nu o lua ca pe un amuzament din partea lui ci ca pe o lipsa de cojones.
Parerea mea ca e mai timid si nu stie cum sa reactioneze, da si tu l-ai luat tare si chestiile astea se fac fata in fata nu pe messenger.
Da am incercat si nu am putut fata in fata.nu am avut in in viata mea un prieten si nu am fost in stare in 2 luni de cand il plac sa-i spun ceva in fata
Nu trebuia sa ii spoi pe mess ci in fata asa am procedat si am avut mereu da mereu noroc...acum depinde si ce fel de persoana esti u si ce fel de persoana e el da nu te opri la n singur baiat asta e nu te place da'l drqu si mergi mai departe..."NEXT"