| delii a întrebat:

Mi-am masturbat prietenul, dar a durat cam 30 de secunde.Este normal?laughing Va intreb pentru ca a fost pentru prima oara cand am facut asta, eu fiind virgina.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca barbatului i lua ore ca sa ejaculeze isi dai seama ca specia noastra nu apuca multi ani, omul exista ca sa se reproduca iar viteza conteaza cel care fecunda mai multe femei avea rolul mascului alfa si urmasi mai multi, e ceva normal, dar sfatul meu e sa-si faca si el tie tu vei simnti mai greu pentru ca nu ejaculezi sperma dar ai un mic penism numit clitoris, cand faceti sex sa se masturbeze inainte de sex

| Azµre a răspuns:

E normal, era excitat...

| delii explică (pentru Azµre):

Da,stiu si eu ca era excitat, doar ca nu credeam ca se excita asa repde..doar de la cativa pupici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate lucrurile trebuie sa fie 'normale'? ce e normal? ce inseamna acest cuvant?! defineste-l si iti spun daca a fost normal sau nu. pierzi vremea cu intrebari al caror sens nu il cunosti nici tu, intrebari idioate.

intreaba pe taica-tu sa vezi ce parere are in toata treaba asta si daca lui i se pare normal.

| grab a răspuns (pentru anonim_4396):

Christina09, normal inseamna ca fii cat mai apropiat de majoritatea luata in considerare statistic.

La asta a tinut atat de putin ca avea acumulari mai vechi! happy
si e muuuuulltttt mai excitant cand ti-o face o fata decat ti-ai face-o singur! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru grab):

Dar ea stie ca e o intrebare inutila. pune intrebarea asta ca sa se vada ce femeie e ea, irezistibila, fascinantahee hee. un soi de 'iata! ce victorie rapida!'
si el saracul...

| delii explică (pentru anonim_4396):

Nu asta a fost intentia mea.Nu ma cunoaste nimeni de aici.Deci care ar fi satisfactia mea daca m-as da mare aici? Pur si simplu a fost ceva nou pentru mine si ma asteptam sa dureze mai mult.

| sayWhaaat a răspuns:

Era excitat inseamna...

| catablondu a răspuns:

Buna, probabil I s-a intamplat si lui prima oara, sau printre primele dati si a cedat repede. E ok, nimic iesit din comun.

| GoldandSilver a răspuns:

Vrei sa intrebi de ce s-a ejaculat atat de repede? Pai era excitat, poate tu masturbezi foarte bine, poate era prima data cand cineva il masturba, te felicit.Nu e nimic anormal, e normal sa simti acea senzatie, poate era prima data, de asta a si ejaculat asa repede. Funda?

| igrek a răspuns:

Felicitări.

| alexan25 a răspuns:

Bravo tie inseamna ca sti sa exciti un baiat happy conteaza foarte mult si de el ...mai ales de cat timp nu s-a golit...iar daca si tu arati bine nu-i de mirare.