| Loredana96 a întrebat:

mi-am scapat telefonul in apa i-am scos repede cartela, blocul sh l-am sters peste tot dupa aia am incercat de 2 ori sa il aprind am vazut ca nu se aprinde si iar l-am desfacut si l-am lasat sa se usuce, au trecut 2 ore deja dar nu am mai incercat sa il aprind.Cit timp sa il las asa ca sa aiba macar un mic procent sa se refaca inapoi?

Funda!

Si scuze de categorie dar e cea mai vizitata si am nevoie urgent de ajutor

Răspuns Câştigător
| denylov3 a răspuns:

Asa cum ti-am mai zis. daca il faci cu uscatorul de par. v-a dura de 3 pri mai putin decat sa il lasi sa se usuce... lasa-l pana maine macar

10 răspunsuri:
| kirin a răspuns:

Draguta.ai facut scurt deja la el.trebuia sa ii scoti bateria tot il stergeai cum ai facut.si il lasa-i frumos 2-3 ore sa se usuce singur.tu cred ca imd dupa ce l-ai sters ai incercat sa il aprinzi.asa-i? daca ai facut scurt la el ori te duci la reparat ori iti iei alt telefon! succes.

| denylov3 a răspuns:

Ai reusit merge acum?

| Loredana96 explică (pentru denylov3):

Nu:((
Ma gindesc miine sa il duc la un service poate o sa mi-l repare ca telefonul e scump http://www.google.com/......tp?/imgres
si l-am primit cadou de la parinti cu 3 luni in urma...si e pacat:(( iar eu sint o toanta:((pentru ca nu am stiut cum sa am grija de telefon.((
Dar la service o sa il poate repara oare?

| denylov3 a răspuns (pentru Loredana96):

Chiar nu stiu. incearca sa il duci si cu garatia si la Orange poate il vor face daca sunt aia de treaba. imi pare rau ca nu ai reusit

| Loredana96 explică (pentru denylov3):

Gata si-a revenit.Multumesc la toti pentru ajutor

| unknownn a răspuns:

Daca ai bagat bateria la loc imediat dupa ce l-ai scos din apa poti sa-i faci vesnica pomenire.

| Iiuoanaaa a răspuns:

Incearca sa il usti cu uscatorul de par ca sigurat mege...ca si mie mi s-a intamplat asa... vorbesc serios:*

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru Iiuoanaaa):

Nu cu uscatoruuuu! se strica foarte repede, dar treaba ta.

| Cristina66Popovici a răspuns:

Acum o ora mi-am scapat si eu telefonul in apa, telefon exact ca al tau. vreau sa stiu daca ai reusit sa-l repari si daca da, te rog spune-mi cum. Multumesc

| Loredana96 explică (pentru Cristina66Popovici):

Pai,da am reusit sa il refac.L-am desfacut pe cit de posibil a fost.L-am uscat cu feonul, dupa aia l-am lasat 2 zile intr-un bol cu orez, si l-am pus sa se incarce si e ca nou. Sper sa faci si tu ca mine, si poate isi va reveni.
Ma anunti si pe mine te rog.