Pe mine si prietenul meu ne despart 795 km, asta pentru ca eu studiez in alta tara.
Nu credeam niciodata ca o relatie la distanta poate sa mearga, pana nu am fost pusa in situatia asta. Intr-adevar e greu, e greu sa-l vezi o data sau de 2 ori pe luna. E greu sa nu-l strangi in brate sau sa-l saruti de cate ori ai chef, dar uiti toate astea atunci cand va intalniti.
Conteaza foarte mult increderea. Noi planuim ca in 2-3 luni sa ne mutam impreuna pana termin eu scoala si ne-am promis ca n-o sa ne despartim, indiferent prin ce ar trebui sa trecem. E prea frumos timpul pe care-l petrecem impreuna si iubirea noastra e prea frumoasa pentru a renunta la ea!
Ai incredere in el si nu va certati din prostii! O relatie la distanta poate sa functioneze, daca va iubiti cu adevarat!
Buna,eu cu prietenul meu suntem in aceeasi situatie pe cuvant:d: stiu...e foarte greu si foarte aiurea si nu ne vedem des...dar cu toate astea suntem de 6 luni impreuna... daca ai incredere in el..si el va avea in tine:d si DA se poate daca va iubiti totul este posibil crede ma..nu il lasa pentru ca il iubesti si e diferit daca va iubiti cu adevarat o sa puteti avea o relatie foarte frumoasa ..si eu cu prietenul meu atunci cand ne vedem e cv minunat si astfel nu va interveni nici monotonia intre voi pentru ca isi va dori din ce in ce mai mult sa te aiba langa el vei deveni ca un drog pentru el si nu se va plictisi asa ca iubiti-va!
Salutare.
Merge daca nu te iei dupa zicala "Ochii nevazuti se uita".
Atata timp cat exista sentimente, comunicare, intelegere si respect, atunci o relatie la distanta o sa functioneze. Distanta face ca dorul si iubirea sa fie mult mai aprinse intr-o relatie. Provoaca nevoia de celalalt.
Momentan o sa va vedeti cam rar, insa asta o sa se schimbe de-a lungu' timpului. Trebuie sa aveti incredere in voi si in relatia voasra, sa nu va lasati influentati de altii si de parerile lor. Lumea-i rea, corect?
Aveti grija de relatia voastra si iubiti-va. Nu uitati ca increderea si comunicarea sunt foarte importante.
Tu, ca si fata arata-i ca o sa lupti pentru el, chiar si de departe.
Take care draga mea.
Aproape toata lumea spune ca o relatie la distanta nu prea poate functiona dar, din contra, unele relatii la distanta merge mai bine decat una normala.
Si eu trec prin asta, la inceput am fost doar amici, ne vedeam destul de des pentru ca el are rude la mine in oras, dupa mi-a spus ca ii place de mine si de atunci a inceput totul. Chiar daca eu atunci aveam aproape 14 ani iar el 17, a functionat si suntem impreuna de aproape 2 ani. In timpul scolii ne vedem in fiecare week-end iar in vacanta aproape zi de zi. Pot sa spun ca, chiar ne iubim, cu parintii mei se intelege perfect, la fel si eu cu ai lui.
Daca exista iubire, fidelitate, incredere, intelegere etc. totul functioneaza :*.
Bafta.
Merge Merge. Exista si iubire de la distanta. Ca sa va fie mai usor poate unul dintre voi se muta mai aproape sau mai mergeti in vizita si stati 2 3 zile sau chiar mai mult! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Eu zic ca merge..Adica, Iubirea nu are "distanta"... Daca il iubesti asa de tare lasa viata sa te conduca la el.
Hi! Vad ca toata lumea pe aici spune ca o relatie la distanta merge ca pe roate..probabil, inca nu stiu cum e sa ajungi sa te desparti de cineva pe care il iubesti din cauza asta. Iti vorbesc din propria experienta. Am avut o relatie de 2 ani cu un baiat care era la facultate iar eu eram la liceu. Toate bune si frumoase..vizite..iesiri..rare cei drept..in weekend uri.dar totul pana la un momentdat cand a intervenit monotonia, pur si simplu era naspa situatia, sau cel putin devenise dupa aproape 1 an jumatate. Apoi am mai avut o relatie de 1 an, care s-a incheiat acum 2 luni. Tot in urma distantei, desi la inceputul relatiei era aici langa mine, totul foarte oky..pana cand a trebuit sa plece si sa se mute in Bucuresti, din cauza locului de munca. Am incecat jumatate de an..ne vedeam de vreo 2 ori pe luna. Dar crede-ma ca e naspa sa iesi cu prietenele si iubitii lor, sau sa ai nevoie de el langa tine iar el e la km distanta. Eu nu imi mai doresc relatii la distanta never! Poate ca relatiile mele s-au destramat din cauza ca nu ne iubeam atat de mult, zic si eu, desi nu cred. Pentru baiatul care a plecat la Bucale ajunsesem sa vreau sa ma mut cu el acolo, as fi facut orice [eu fiind in Piatra Neamt]. Oricum daca va iubiti muuuuuult sper sa reziste. Sper sa nu simti ce simteam eu cand eram singura. Take care! :*
Nu te minti singura si gandesti cu sufletul nu cu capul... logic ca nu va merge din cauza distantei
Stii, depinde in primul rand de cati ani aveti, si de cum percepeti voi distanta intr-o relatie, pentru mine personal distanta este un simplu test pentru dragostea adevarata.Am o relatie de aproape doi ani si tot asa cum spui tu, sunt 200 si ceva de km. Atata timp cat ai incredere in persoana de langa tine totul merge ok(bine inteles, trebuie sa merite increderea ta), si plus de asta trebuie sa te gandesti ca intr-un fel distanta va poate ajuta in sensul ca atunci cand veti fi unul langa celalalt va veti aprecia ffff mult unul pe altul tocmai pentru a nu va despartii, deoarece vedeti si voi ca... e greu cand nu sunteti zi de zi impreuna..crezi ca o amarata de distanta poate invinge o dragoste adevarata? nehhhh Succes in continuare