Bineinteles ca DA. Orice prezervativ, indiferent de producator sau de marca sa calitativ este testata electronic inainte de a fi pus in vanzare. Sunt folosite in toata lumea fiindca ofera exact aceeasi siguranta insa numai IN CAZUL IN CARE, marimea este POTRIVITA pe grosimea penisului, astfel ca dupa montare sa fie perfect intinsa pe penis, fara cute sau incretituri si balonasul/rezervorul in care se va colecta sperma dupa ejaculare, sa fieperfect golita de aer. In aceste conditii cel putin teoretic este GARANTAT ca acel prezervativ indiferent de marca/producator NU se va rupe.
Nerespectarea instructiunilor de aplicare, cúrvele nu stiu sa puna perzervativul, se tine de mot apoi se trage pe pl ca sa nu ramana senzatia de balonare in el si alt truc folosirea unui lubricant la fel cum e uleiul de motor la masina previne deteriorarea prematura a pistonului la frecare asa si prezervativul rezista in actul sexual fara rupere pentru ca are un strat protector aplicat.
Nu prezervativ se poate rupe cand este prea mare pentru penisul baiatului. Fiind larg, se rasuceste pe penis in timpul miscarilor de du-te vino, pana se intinde la maxim si plesneste.
Prezervativele se cumpara dupa grosimea penisului, nu dupa lungimea lui, pentru ca toate sunt standard, de 20-22cm lungime.
Prezervativul trebuie sa stea perfect intis pe penis, ca un carnat de cumparat.
Pentru un penis de 15 cm
Si ala de 53 mm sae vad cute acolo la preput dc? Oare
Poate-i mult prea mare pentru cucul tau, ia ceva si mai mic!
52mm?
De la preput in jos. Vine bine
Trebuie sa stea foarte strans pe penis, nu larg, ca degeaba "vine bine", daca-i larg si se rupe la sex.
Ar fi bun marimea 49mm este marimea S
Deci am incercat cu toate
Vine bine
Dar la preput de exemplu am facut proba
M am
Masturbat si iesea dupa penis
Vezi ca anumite brand-uri au si masuri mici: S sau 47mm, 49 mm samd.
Uite aici:
http://idealpenis.blogspot.com/......um-sa.html
Daca iese, inseamna ca-i larg si risti sa cada in vaginul fetei, sau sa se rupa la sex.
Prezervativul trebuie sa stea foarte strans pe penis, ca a doua piele a lui!
Da odata
Simteam ca iese preZervativul in timpul actului si nu am scos-o afara in acelasi timp am tras inapoi de el si tineam de el
Dupa l am dat jos si l am schimbat
Dar apropo nu gasesc durex la 49mm
Pot avea incredere la alte marci?
Nu gasesti pentru ca sunt foarte cautate
mai cauta si la alte farmacii si drogheri, sau magazine care le vand
Din cate am vz in link
49mm ar fi bun
Dar pot pune baza in alte firme
As cumpara cateva si ad face proba
As umple cu apa. Trage de ele
Pentru ca prezervativul dupa montarea pe penis sa stea perfect fixata si nemicata, trebuie sa aiba LARGIMEA potrivita pe grosimea penisului. Dupa ce a fost montat pe penis trebuie sa stranga destul de tare penisul, fiindca doar asa poate sa stea perfect intinsa si fara incretituri sau botituri. Numai daca sunt respectate si indeplinite toate conditiile si cerintele precizate, doar in acel caz prezervativul va sta perfect fixat, nemiscat pana la terminarea actului sexual si in proportie de peste 99% NU SE VA RUPE, NU va aluneca de pe penis si nici NU va putea sa se scurga sperma printre prezervativ si penis in momentul in care incepe sa-si piarda din erectie dupa ce a fost ejaculata sperma. Multa sanatate!
As putea pune in baza in alte prezervative chiar daca nu sunt durex?
Ok multumesc omul cu cele mai frumoase raspunsuri
Bineinteles ca DA. Orice prezervativ, indiferent de producator sau de marca sa calitativ este testata electronic inainte de a fi pus in vanzare. Sunt folosite in toata lumea fiindca ofera exact aceeasi siguranta insa numai IN CAZUL IN CARE, marimea este POTRIVITA pe grosimea penisului, astfel ca dupa montare sa fie perfect intinsa pe penis, fara cute sau incretituri si balonasul/rezervorul in care se va colecta sperma dupa ejaculare, sa fieperfect golita de aer. In aceste conditii cel putin teoretic este GARANTAT ca acel prezervativ indiferent de marca/producator NU se va rupe.