| AdelaDiana a întrebat:

mi-e atit de jale de prietena mea cea mai buna.Eu am 15 ani... ea are 13 acus 14.Este cu un baiat de 4 luni.Si totul pare sa fie bine dar ea mi se pare ca sufera.Si mi-e frica pentru ea ca s-a indragostit peste cap de el, dar el e genul care nu cred sa fie mult timp cu ea.Pentru ca foarte foarte multe fete vor sa fie cu el, pentru ca este foarte atragator si bogat. Dar ea nu e cu el pentru bogatie pentru ca ea singura e bogata.Si in orice moment, cind o fata mai buna ca ea o sa ii propuna sa fie impreuna el o sa accepte. Dar ea o sa sufere groaznic pentru ca intr-adevar il iubeste. Ea viseaza sa aiba cu el o relatie macar pina ajung ambii adolescenti...credeti ca e posibil asa ceva? Cunosc o fata care de 4 ani il place, a fost cu el un an si acum lui nici nu ii pasa de ea si sufera groaznic a spus ca cit de mult nu ar incerca dar totusi nici acum nu il poate uita,. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, daca te considera prietena ei cea mai buna,te va asculta! Trage-o tu de maneca, trezeste-o, ea probabil este indragostita pana peste cap de acel baiat si nu ii pasa prea mult ce spune lumea. dar ar trebui sa ii pese de ce ii spui tu, ca daca ii esti prietena nu ii vrei raul! Eu nici o data nu le-am vrut raul prietenelor mele, cat si prietenilor. Daca am simtit ca ceva nu e bine, le-am spus. Daca au vrut sa ma asculte bine, daca nu iarasi bine. Eu mi-am facut datoria si binenteles tot la vorbele mele au ajuns. Asa ca bafta multa si deschide-i ochii pana nu e prea tarziu! Ca apoi tot pe umarul tau va plange!:*

2 răspunsuri:
| marcelan25 a răspuns:

Pai,ai incercat sa vorbesti cu ea? Daca cele spuse de tine, cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa o faci sa uite de el! Scoate-o mai des in oras cu prietenii, distrati-va sa-si ocupe timpul sa nu se mai gandeasca la el! Mult succes!

| marelemik a răspuns:

Da cu el de perete si zii ca dc se mai vede cu prietena ta ii spargi mecla.la mine tine happy