Dar in blow job ca la carte i-ai făcut?
Consumă cumva substanțe (prescrise sau nu) - altele decât alcool?
Momentan nu dar a consumat cu 2 ani in urma destul de multa "iarba"
Poate fi un efect secundar. Sau poate nici nu s-a lăsat. (rareori se renunță la asta, după ce îi prinde gustul).
Ce inseamna ca la carte? de ce nu ii spui? de unde vrei sa stie fata? ce e aia deep, cim.sw, cof, no hands?
Stiu ce inseamna astea
Daca stii atunci pune-le in aplicare! si dupa spune-ne cum a fost!
Ok vad eu
Cred ca trebuie stimulat sexual, sa fie mai excitat. Nici cand isi da drumul repede nu-i bine, nici cand ii vine peste o ora nu e ok. Cat despre alcool, in exces, acesta inhiba excitatia. Uneori poate sa nu i se mai scoale, ce sa mai vorbim de ejaculare?
Handjobul ar trebui sa fie o solutie temporara, de compromis.
Cautati jocuri erotice, incercati pozitii noi, care sa va ridice gradul de excitabilitate.
Bună!
Această ''greutate'' o are datorită faptului că a ajuns într-o etapă în care este mult mai greu satisfăcut. Asta se întâmplă din multiple cauze, precum măsturbarea în exces, o viață sexuală mult prea activă.
Organismul nostru este făcut în așa fel încât să se acomodeze foarte repede. Probabil ceea ce îi oferi tu i-a fost oferit de prea multe ori, ceea ce nu-l aduce la ''ejaculare''.
Problema poate fi și la tine. Nu aștepta ca doar partenerul sexual să facă toată treaba. Surprinde-l plăcut în sex. Dă-i satisfacții care să-l aducă la ejacularea pe care o dorești.
Sunt și cazuri medicale... ar putea să consulte un medic.
Baftă!
Excital cat poti tu de tare încearcă sa gemi sa ii faci hickey(semne pe gat corp etc)asta o sa il exciti poti sa ii faci cu unghiile pe piept sa il zgarii mai exact dar usor si încet daca nu ejaculeaza in jumătate de ora înseamnă ca tipul e foarte rezistent
Doar 1% din barbati au fantezia astia! deci clar astea cu semnele nu e buna!
Mario1996 întreabă: