| cristi_8798 a întrebat:

Mi-e cam rusine sa scriu aici dar totusi:
Am 13 ani si nu am avut niciodata o prietena.Eu cred ca nu am avut nici o prietena pentru ca sunt gras! crying
Cum sa cuceresc o fata si cum sa am mai multa incredere in mine!

Multumesc de ajutor!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti inca un copil, nu ai avut prietena fiindca ai 13 ani, nu fiindca esti gras. Asteapta pana vei face varsta potrivita si vei avea si prietena. Sotul meu este foarte gras si cu toate astea a avut destule prietene si acum are sotie. Nu fi speriat si ingrijorat, lasa timpul sa treaca si o sa ai si prietena. Dar mai asteapta 3-4 ani.

| Dizzydizz a răspuns:

Daca se uita o fata doar la aspect la tine inseaman ca nu merita
ast ca vei gasi u pers potrivita.

| Axel_9404 a răspuns:

Fratetongue deci lucru asta trebuie sa te imbarbatezetongue gandeste-te ca, cu cat vei labii mai repede cu atata vei avea prima prietena mai repedehappy ...si nu neaparat trebuie sa conteze fizicuhappy conteaza si cum vorbestitongue caracteru tonguehappy lucreaza putin la astea 2 si vei fi okhappy garacteuzhappy bafta te las sa mergi la alergattongue intr'un an vei fi strongtongue

| alexx_8375 a răspuns:

Frate daca esti gras degeaba te duci la sala laughing) slabeste putin si apoi du-te... daca esti gras fa rost de bani laughing) daca ai fata si urata atunci e nasol laughing)

| mk900 a răspuns:

Si ce daca ma? Eu la 16 ani am avut prima prietena rolling on the floor si tu te plangi la 13 ani?!
Mergi la sala si tine-te de treaba pana cand iti construiesti un corp armonios; asta o sa iti dea incredere in tine. Cu fetele. acum depinde si cum te porti, ca poti sa ai muschi de sa nu incapi pe usa, daca esti bou cu fetele degeaba.
In plus stiu cativa tipi grasi care au prietene superbe. deci nu trebuie sa te lasi infrant de complexul asta de inferioriate.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai barbate mai intai dui niste flori dar foloseste pe cineva ca sa i le dea
apoi spune-i tu ca i leai trimis
apoi bum spune-i ca iti place de ea si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prost nu are o iubita hehe

| ochiu77 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mba....macar da un raspuns util daca tot ai tupeul sa scrii! incearca sa fii de ajutor fata de alti oameni si nu te mai crede B-L-A-N-A-O cu niste glume luate din baia scolii de la aia "bed boizzzz" din clasa de la tine crying *not funny mate*

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Man si eu sunt destul de gras cu timpul o sa te inaltti si o sa fi bine facut sa vezi dupa toate fetele ooooooowinking

| adimancool a răspuns:

Man deci intr-un fel sunt in situtia ta, esti mai mare ca minelaughing in prezent am 14 ani, si am avut vreo 8 prietene Sincer nu tine treab de cum arati, ci de comportament cand esti cu fata care o placi fa-o sa se simta speciala, nu fi badaran. Daca se uita doar la aspect frate gasesteti alta kai mai bine iti zic eu.Fao sa se simta bine, speciala fii un tip glumet, cat despre treaba cu increderea tine de tineFii tupeist nu te lasa kalkat in picioare chiar daca tte doare nu arata treaba asta.Baftahappy

| Raul9 a răspuns:

Frate si eu am problema asta bai fetei un buchet de flori, o ciocolata si spune-i ca o placi. trebuie sa fi respectuos cu ea si ascult-o joaca adevar, provocare, procente sau inchisoare si alege inchisoare si spune-i sa iti spuna cand e ea. si inscriete la un sport multa bafta eu am avut 15 iubite si am 11 ani