Eu cred ca nu se va supara deoarece si lui ii este dor de tine, Pt ca daca nu ii era dor de tine nu vorbea pe facebook...Asa ca mai bine incerci sa-i spui Stii cum e vorba aia :,, Nu risti, nu castigi,,!
Funda?
Buna,nu cred ca se va supara pentru ca,, te iubesc'' are un inteles aparte fata de,, imi e dor'' cele 2 nu au nimic in comunc cu alta in afara de faptul ca mizeaza persoana pe care o placi/o iubesti.
Eu iti spun sa incerci adica nu cred ca se va supara poti spui oricui,, imi e dor de tine'' ce va intelege el este ce va interpreta.
Nu o sa se supere...cu siguranta se va simti bine, avand in vedere ca vorbiti atat de des. Ar fi cazul sa si iesiti impreuna, daca vorbiti constant.
Daca se supara inseamna ca nu vrea mai mult decat o pura prietenie. Cel mai sigur are deja o prietena de care tu nu stii, sau, inca nu o "are" dar la randul lui ii place mult de ea. Alt motiv sa te respinga nu vad de ce ar avea.
Dar daca e de pe internet nu cred ca e bine sa iti pui mari sperante Deea...
N-are pe nimeni il cunosc mai bine decat oricine, iarna nu avem cum sa ne intalnim; stam la cateva case departare dar el sta mai mult pe la verisoara lui, doar vara stam toata ziua si cand ne intalnim se rusineaza...nu zice nimic si pe facebook nu mai terminam de vorbit!
Atunci totul este foarte bine, este al tau. Dar daca vorbiti atat de multe ore, cred ca iti permiti sa ii spui ca iti este dor de el. Daca respinge si cuvintele astea inseamna ca are o problema...
Normal ca nici mie nu mi-ar place ca cineva sa-mi zica "te iubesc" dupa convorbirile pe net, iubirea se simte nu se spune, insa ii poti spune ca iti e dor de el, este chiar okey , insa cuvintele sunt degeaba, daca nu te-ai intalnit cu respectivul, pentru ca fata in fata e diferit de net.
Sper ca te-am ajutat.
In viata reala nu am ocazia cand s-o fac! sta incontinuu cu prietenii lui si niciodata nu se duce nicaieri singur
Spune-i ca iti este dor sa vorbesti cu el, ca probabil ai anumite sentimente pentru el si ca tare mult ai vrea sa-l vezi si sa iesiti impreuna undeva. fa-l sa inteleaga ca te-ai indragostit de el, subtil. el ti-a spus sa nu-i mai zici "te iubesc" pentru ca el nu cred ca te iubeste inca, si inconstient ti-a facut un bine, ar trebui sa apreciezi totusi ca a fost sincer cu tine si ca poate nu vrea sa te raneasca. daca iti raspunde "avansurilor" totul va fi bine, daca nu... capu' sus, este doar o persoana de care ar fi bine sa te feresti pana nu e prea tarziu si o sa-l sufoci, facandu-l sa-si schimbe impresia despre tine, ba chiar evitandu-te. numai bine
Buna, asa am fost si eu k iubitul meu la inceput. Vorbeam ore intregi pe fb si ne trimiteam fel de fel de fete. El mi-a trimis o inimioara si ca sa-l tachinez l-am intrebat daca ma iubeste, iar el m-a intrebat pe mine daca il iubesc pe el. eu i-am spus ca il iubesc da doar ca prieteni, din acel moment ceva timp tot ne spuneam ca ne iubim(doar ca pr)pana la un moment cand el a adus in dicutie o eventuala relatie intre noi. Daca iti trm o inimoara u intreaba-l daca te iubeste si daca raps este nu tu sa-i spui ca il iubesti doar ca un simplu prieten. poate asa vei avea norocul pe care l-am avut eu si o sa fiti impreuna. Mult succes :*
Hey! Daca va intalniti si fata in fata si vb mult e ok sa ii lasi un mesaj cu imi e dor de tine...dar daca nu va cunoasteti in realitatea mai asteapta pana va intalniti. Eu inainte de a fi cu iubitul meu ieseam zilnic si ne plimbam si mancam impreuna dar dupa 6 sau 7 luni ne-am sarutat si a fost cel mai dulce sarut din viata mea!
Gandeste te si la el. poate o suferit din cauza ta, si nu vrea sa se mai repete...
Baietilor le place atentia chiar daca nu se arata si se fac ca se simt ofensati ^-^
George0197 întreabă: