| PeePsik a întrebat:

Buna mi-e frica nu se incepe ciclu menstrual.sunt virgina...mea nimerit in vagin lichid de-a lui. ajutor mi-e frica

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Pai ce sa intelegem noi din ce ai zis tu acolo, tea nimerit cu lichid dealui, sperma? Pai daca ai facut sex nu mai esti virgina o data ce a avut loc penetrarea ( a reusit sa tio bage inauntru) si daca si-a dat drumul in tine ai mari sanse sa ramai gravida, daca si-a dat drumul pe tine, pe pasarica nu inautru nu ramai gravida. Data viitoare foloseste un prezervativ si nu o sa iti mai fie asa frica ca acum. Si daca tot nu esti lamurita mai pune o intrebare oleaca mai detaliata dar sa nu scrii romane, detalii putine si utile.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| PeePsik explică (pentru Jony123):

Nu mi-a bagat-o si nu m-am penetrat in viata si pot spune kka avem monmente cind doar trege cu... pe la vagina doar atit si a dat drumu ce nu in mine pe pasarica...mersi de raspuns mie folositor

3 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

laughing Du-te draga la psiholog! Ce vagin daca esti virgina? Ce lichid? Ala e doar pentru lubrifiere, ce naiba te sperii in halul asta.Tu virgina si vrei sa ai prunci? Te crezi fecioara Maria?laughing

| bunica18 a răspuns:

Virginitatea nu-i doar fizica, trezeste-te, pe de alta parte stresul poate intirzia ciclul, calmeaza-te si inceteaza astfel de experientze