anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e imi place de o fata care ma inteleg foarte bine cu ea dar ea ma considera decat un "frate". I-am zis ca imi place de ea, si ea mi-a raspuns ca nu are rost sa fim acum impreuna ca ne intelegem prea bine acum si ca dupa ce o sa fim impreuna nu o sa ne mai intelegem asa bine si in plus mai sunt 2 saptamana de scoala si dupa fiecare merge la licee diferite si o sa vina si vacanta si o sa ne vedem mai rar ca avem grupuri de prieteni diferite. Mi-a spus ca dupa ce e cu un baiat dupa numai poate fi in relatii bune cu el fiindca stie ca a fost cu el. As vrea sa stiu cum sa o abordez ca sa pot sa fiu cu ea macar astea 2 saptamana. MULTUMESC

3 răspunsuri:
| Patriii a răspuns:

Eu cred ca nu are rost sa strici o prietenie, pentru doua saptamani. dar daca tu vrei neaparat sa fi cu ea, am sa iti dau cateva sfaturi.filtreaza mai mult cu ea, cere'i ajutorul cu ceva ce stii ca se pricepe si spune-i ca iti asumi riscul sa nu mai fiti prieteni doar ca sa fi cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

happy Pai fata are perfecta dreptate si ar trebui s apreciezi ca e sincera cu tine, chiar are dreptate si asa este, gandeste matur si cunoaste realitatea mai bine ba chiar ti-a spus-o. E mai bine cum zice ea pentru amandoi dar tu nu vrei asta, vrei doar sex. Trebuie sa mai sti ca o femeie e mai delicata de atat si nu cred ca in 2 saptamani o sa i si f#$i. Eu zic ca mai bine sa iti vezi de treaba ta si sa te gandesti la ce ai de la ea in momentul asta si sa nu te gandesti mai tarziu ca boul " o iubeas, o iubeam si inca o sa o mai iubesc?! Aveam nr ei de telefon, nu ma refuza niciodata, na invata ce e mai bine pentru amandoi, Eheeeeeee oare unde o fi? nu mai pot avea grija de ea si nici ea de mine. A avut dreptate ala pe forum cand zicea " O sa vezi tu, o sa apreciezi ce ai pierdut abia cand ai sa pierzi cu adevarat (asta ti-asi fi spus doar, dar nu cred ca ai fi intzeles" "
Incearca sa vezi si tu luctutile mai matur si nu te gandi doar la tine. Gandeste=te si la ea, e si ea in rahatu asta pana la urma, si merita si ea atentzie, nu esti doar tu miezu din covrig iar ea vrea ceva de la tine PRIETENIA ta, ai rabdare, poate nu e acum momentul, poate vrea sa te incerce, poate dati la acelasi liceu, poate la aceeasi facultate happy cine poate sti, ai rabdare, testeaza pe altele ce nu poti testa pe ea, o sa te combini cu ea ca iti place prea mult, dar o sa si dureze?
Iti urez bafta in orice decizie vei lua.
P. S. pentru mai mult ajutor... Metempsihoza.blogspot.com sau thegodsequals.blogspot.com

| razvanadriann a răspuns:

Incearca sai spui exact ce crezi si ce simti u despre ea.sai arati co iubesti cu adevart (. desigur daca o iubesti.) blushing ...incearca sa te apropii mai mult de ea. restul trebuie sa faci u...