| MaryLeo a întrebat:

Mi-e mi-au venit probleme acum un an si de atunci tot imi curge un lichid alb pe chilot.(sunt fata.). Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Anby a răspuns:

Nu e nimic anormal, e un semn ca esti sanatoasa.E modul vaginului de a se curata si de a arata starea in care este.
Daca lichidul este albui-transparent,galben la uscare cu un miros nu tocmai neplacut, atunci esti sanatoasa.
Daca, in schimb, este de alta culoare galbui, verzului, cu miros neplacut, in cantitati mult mai mari cu consistente anormale atunci a aparut o dereglare in ph-ul din uter (uterul are un ph usor acid ca o modalitate naturala de aparare impotriva bacteriilor) adica un semn de boala.Atunci ar tebui sa consulti un ginecolog.
Bafta~!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnonymousTPU007 a răspuns:

Am rezolvarea la problema ta:Nu mai purta chiloţi si nu o să-i mai murdăreşti!

| MaryLeo explică (pentru AnonymousTPU007):

Sergiu01010:Nu ai minte deloc.e o chestiune importanta pentru mine.Asa ca pastreaza-ti prostiile jalnice pentru. tine.

| AnonymousTPU007 a răspuns (pentru MaryLeo):

Era o gluma. laughing

| MaryLeo explică (pentru AnonymousTPU007):

Nesarata.

| rapidistzu a răspuns (pentru AnonymousTPU007):

laughing)))))))))))))))) rolling on the floor)))))))))))) Doamne fereste laughing)))))

| Mariiuta a răspuns:

E normal orice fata are asta. pentru a te mentine curata trebuie sa porti protej-slipuri tongue

| Adeluuuu a răspuns:

E totul normalwinking

| MaryLeo explică:

Multumesc mult. Este alb si la uscare galbui.Imi faceam probleme....Multumesc muult!

| Anby a răspuns (pentru MaryLeo):

Nu ai pentru ce big grin
Mersi si eu.
Bafta~!