Bună!
Ca sa ramai insarcinata, bărbatul trebuie sa ejaculeze in vagin. Spermatozoizii trebuie sa "calatoreasca" pana la ovul (dacă acesta a fost eliminat de către ovar).
Dacă doar s-a scurs pe zona intima, dar nu a ajuns inauntru, nu ai nicio șansă de a ramane insarcinata.
Totuși, recomand masurile de contraceptie: pastile, prezervative.
Zi buna!
De menționat este totuși ca și lichidul eliminat de bărbați poate conține spermatozoizi, în cantități mici, ce-i drept. De aceea recomand protecția.
La 5 zile dupa ce s-a terminat menstruatia poti in perioada pre-fertila sau chiar fertila, asta depinzad strict de cate zile are ciclul tau si la ce perioada de timp se succede.
Perioada mi-a tinut 6 zile, si dupa 5 zile am avut contactul
ovulația o aveam in 26 de zile
Imposibil sa ai ovulatia in 26 de zile!
Ovulatia se intampla la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale, adica prin ziua 13-14 daca ai un ciclu regulat.
Daca ai un ciclu neregualt, atucni nici Dumnzeu nu-ti poate spune cand este ovulatia si nici perioada fertila.
Am aplicatie unde imi calculeaza tot, asa scria, menstruatia mea nu este regulata.
Nici o aplicatie de pe fata pamentului nu poate calcula un ciclu neregulat, imprevizibil! Daca aveai macar curiozitatea sa citesti ce face aplicatia aia, iti dadeai seama ca la tine NU este recomandata fiindca corpul tau nu functioenaza perfect nromal, avand fluctutaii hormonale diferite de alte femei, de aceea NU te ajuta la nimic o aplcatie pentru ciclurile regulate.