| Ioana011 a întrebat:

Mi s-au intarit putin sanii si nu-nteleg de ce. Mentionez ca nu sunt gravida, iar ciclul mi-a trecut de o saptamana. Daca stie cineva sau a trecut prin asta sa imi spuna, altfel nu fiti bagatori de seama.

Răspuns Câştigător
| milkaCappuccinca a răspuns:

Buna. Deci cu vreun an sau un an si ceva in urma am avut si eu cam acceasi problema, si am facut o vizita la doctor care mi-a spus ca e din cauza unor schimbari hormonale in organism. Pe mine ma mai si dureau uneori. Dar cu timpul a trecut. Daca imi amintesc eu bine mi s-a spus ca trebuie sa ii masez usor cu niste unsori care nu tin minte cum se numesc. Oricum, daca va mai continua asa cred ca cel mai potrivit ar fi sa faci o vizita medicului.winking

| Ioana011 explică (pentru milkaCappuccinca):

Si eu tot la acelasi lucru m-am gandit. Mi se intampla de 1 saptamana. Mi s-au intarit putin si cateodata, foarte rar ma dor. Tu c-am cat ai stat si la ce fel de medic trebuie sa ma duc? Ginecolog sau unde ai fost tu?

| milkaCappuccinca a răspuns (pentru Ioana011):

Intii de toate vreau sa imi cer scuze ca raspund asa greu. Deci eu am fost la oncolog, de acolo mi-a prescris niste pastile si unsorile respective. Dupa o buna perioada in care aveam probleme situatia s-a ameliorat. Si pret de un an nu am mai simtit nimic. Cind au reaparut durerile am fost la un centru medical din orasul meu unde am trecut la un aparat si acolo la fel mi s-a spus ca nu am nimic si ca durerile sint provocate de schimbarile hormonale, in special datorita virstei pe care o aveam.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Puate ne spui si cati ani ai si de unde stii ca nu esti graviduta.

| Loola19999 a răspuns (pentru neutrino):

Pai a spus ca i-a venit mentruatia saptamana trecuta, ce te face sa crezi ca e gravida?

| neutrino a răspuns (pentru Loola19999):

Eu nu am spus asa ceva, dar am intrebat. Ai auzit de expresia "ciclu fals "?

| Ioana011 explică (pentru neutrino):

Nu sunt gravida deoarece mi-a venit ciclu normal, dar am mentionat acest lucru sa nu mi se raspunda ca sunt. Am aproape 19 ani.

| Constanteanca a răspuns:

Anticonceptionale iei? Si asta poate fi un motiv

| Ioana011 explică (pentru Constanteanca):

Nu iau anticonceptionale.