anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi se intampla ceva ciudat, secretia alba care curge in mod regulat cate putin pe zi, s-a schimbat la culoare, a devenit mai maronie si a aparut un miros neobisnuit.ce poate fi asta? ma gandeam k poate e din cauza ca in timp ce faceam dragoste cu iubitul meu, el era cu mainile murdare.(adica nu murdare, dar nu s-a spalat pe maini inainte de a face dragoste).ma gandesc k poate fi vreo infectie. spuneti-mi va rog daca e ceva normal sau nu? ...merci

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil este o infectie determinata de nerespectarea unor masuri minime de igiena. Mergi la ginecolog

| mona a răspuns:

Daca are un miros urat inseamna ca e infectie si nu e normal, fara tratament nu o sa iti treaca

| anonim_4396 explică (pentru mona):

Da nu e miros urat.e pur si simplu neobisnuit

| Încrucişătorul a răspuns:

Nu e bine, du-te la medic.

| irrumator30 a răspuns:

Daca chiar vrei sa stii ce este, consulta un doctor cat mai repede cu putinta. Ei te vor putea ajuta.

| HisGirl a răspuns:

Mergi urgent la medic!

| dovleac a răspuns:

Nu are dreptate e o infectie grava

| yubyta123 a răspuns:

Du-te la doctor ca sa nu fie prea tarziu, o sa ei tratament si tu si prietenul tau

| PinkyPunk a răspuns:

Eu am o colega care are problema ca ata, ai o infectie, du-te urgent la medic, ca poti sa faci o piatra, asa i sa ma intamplat si mamei mele cand era tanara, datr i-a trecut dupa 3 saptamani. Succes! happy