| Bobub a întrebat:

Bună, mia întârziat menstruația luna trecuta 2 săptămâni cam asa mi-a venit pe 25 pe 29/30mia trecut
Acum de 2 /3zile am o scurgere roz
Am facut un test de sarcina ieri a doua linie era neclara era umbra
Ce inseamna

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca tu ai ciclu de tip NEREGULAT, care nu se poate calcula cu nimic, aplicatiile electronice fiind total inutile in cazul femeilor cu acest tip de ciclu menstrual NEREGULAT.

Aplicatiile acelea sunt bune de folosit numai la femeile cu ciclul perfect REGULAT, cand ciclul vine fix la acelasi numar de zile, luna de luna, ceea ce nu este si cazul tau.

Nici macar nu se poate vorbi de "intarziere" deoarece caracteristica unui ciclu neregulat este sa vina aleator, cand vrea el.

| Violleta2022 a răspuns:

Un TEST de sarcina cu urina se poate face corect DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, pentru ca hormonul gravidiei sa poate apare in urina.
Foloseste prima urina de dimineata, care este cea mai concentrata si testul poate iesi clar.

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog. El îți va confirma sau nu dacă ești gravida.

| Madaxo97 a răspuns:

Ai motive să crezi ca ești însărcinată? Când ai avut ultimul contact sexual neprotejat? Dacă ti-a venit totuși, chiar si cu întârziere, nu înseamnă ca ești însărcinată neapărat, poate ai ciclul neregulat. Testul de sarcină se face la 21 zile de la contactul sexual neprotejat, mai fa încă un test zilele următoare cu prima urina de dimineață și vezi ce iese. Posibil testul acela să fi ieșit puțin neclar dacă nu a fost făcut corect.