| ashley26pink a întrebat:

Mie chiar imi place de un baiat care nu este in clasa cu mine (el e in a iar eu sunt in b). Problema este ca deja s-au dus colegele mele si i-au spus ac eu il plac, iar acum, credeti-ma ca mi-am facut 15 id-uri (numarate) numai ca sa vorbesc cu el. Se de pe toate mi-a dat ignore. Totusi cred ca a descoperit optiunea cu ignorarea tuturor persoanelor care nu sunt in lista lui. Ce pot sa fac ca sa il conving sa ma scoata de la ignore? Daca s-ar putea ceva care sa nu fiu nevoita sa vorbesc cu el fata in fata. Am tot incercat sa fac rost e nr lui de telefon, ca sa ii trimit mesaje de pe moove. Dar nu am reusit, si vineri avem sportul cu clasa lui! Ce as mai putea face? Pls ajutor...am ajuns sa ascult melodii triste cryinglaughing

1 răspuns:
| Muceas a răspuns:

Hmmm Dece fetele vor cu orice preț sa se bată pentru. un muceas? happy (app. sunt fata whistling) Deci, încearcă sa te rănești la ora de sportlaughing) Loveste-te la picior etc. happy O sa fii în centrul atenției. sunt o actrița buna devil. Daca nu te observa. du-l dracului rolling on the floor Sau sparge-i parola la un prieten(a) de a lui devil si baga vrajeli despre tine happy sau adevaruri etc. SUCCES big grin