| dan1998 a întrebat:

Buna,mie imi place de o fata si vorbesc foarte mult cu prietena ei cea mai buna despre fata aceea ca sa aflu cat mai multe chestii dar nu asta conteaza.Chestia este ca eu vorbeam cu acea fata despre fata de care imi place si dintr-o data ea imi spune ca ne-am apropiat foarte mult si ca a inceput sa ma placa.Ce credeti ca e doar un test sa ii spun asa sa vada daca o las pe prietena ei pentru ea sau chiar ma place?(ele sunt prietene foarte bune si nu stiu ce sa zic)ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| Enki a răspuns:

Eu zic sa vezi in continuare de fata care iti place, chiar daca prietena ei cea mai buna s-a indragostit de tine.dar incearca sa ii zici cat mai frumos, sa nu o jignesti cand ii spui ca tie nu iti place de ea.ti-as recomanda sa ii spui ca desi ea te place, tu nu simti acelasi lucru din pacate. orice ai face nu ii spune ca tu nu vrei sa fi cu ea pentru ca iti place de prietena ei pentru ca se va supara.incearca sa ii spui doar ce ti-am scris mai sus.bafta!

| Cristiann25 a răspuns:

Iti spun eu care e treaba.Mereu fetele care sunt bune prietene isi spun totul asa ca fata pe care o placi deja stie totul si posibil sa te placa si ea DAR inainte te supune la niste teste. Unul ar fi acesta cu prietena ei si eu te sfatuiesc sa nu te lasi vrajit de ce te intreaba si ce spune fata asta si sa-i spui clar ca tu pe prietena ei o vrei, ca pe ea o placi! Succes!