anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mie imi place de un baiat care e cu 4-5 ani mai mare decat mine si e cu 3 clase mai mare ca mine.Il cheama Claudiu.Si mie si prietenei mele ne place de el.Problema e ca noi ne-am certa pentru el daca n-am sti ca nu are nici una dintre noi doua sanse cu el.Nu il cunosc prea bine, dar pot spune doar ca seamana cu Cole si Dylan Sprouse, cu Justin Bieber si cu Zac Effron. El nici macar nu stie ca exist. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Cristinica80 a răspuns:

Daca nu stie ca existi ar trebui sa ii zici ca il placi pentru ca o sa fie prea tarziu.Crede-ma ca stiu eu ce spun. Iar faptul ca e cu 4 ani mai mare decat tine nu conteaza daca tu crezi ca il placi cu adevarat.

6 răspunsuri:
| LoooVe <3 a răspuns:

Daca si prietena ta il place, as zice sa il lasi. O sa va certati din cauza lui. Ar trebui mai intai sa vorbesti cu el, sa vezi ce fel de baiat e, apoi sa ii zici ca il placi, sufletul conteaza mult. happy bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Servus sunt elena. Ancuta baieti sunt mitocani.Eu te-as sfatui sa renunti la el.Prietenele sunt mai importante

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am spus ca eu si prietena mea ne-am certa daca nu am sti ca nu avem niciuna din noi sanse cu el.Nu am zis ca ne-am certat!

| vikusea a răspuns:

Daca nu ay sanse atunky inkearka sal uyty si sa te gyndesty la scoala

| Adelinamititelu a răspuns:

Virsta nu conteaza sa stii zii si tu ca il placi si atit bafta

| adry_2407 a răspuns:

Ca sa te placa fa-ti un prieten mai dragut decat el si atunci eu o sa fie invidios si apoi o sa te placa...