| mihaela0205 a întrebat:

mie imi place de un baiat din a 9 a de vreo 2 ani (eu am 12 ani)...si de fiecare data cand il intreb daca ma place zice ca da.Eu il iubesc foarte tare pe baiatul asta. Dar odata dupa ce a iesit de pe mess mi-au dat lacrimile. De ce?

4 răspunsuri:
| Unique a răspuns:

Ce iubire poate exista la anii tai? vrei sa stii care e realitatea? La anii tai sunt doar iluzii necoapte inca! Nu spun ca este o varsta foarte frageda, dar la anii tai, totusi 12 ani e ceva diferenta.nici el nu e mare stai linistita laughinglaughingla 14 -15 ani cat are poate nici atat ce poti sa ceri?
La varsta voastra este doar un vis al realitatii, doar o mica pasiune fata de baietii pe care ii cunoasteti voi!
Acest baiat este mai mare ca tine in primul rand, si in al doilea rand nu stie ce vrea, nu e matur si nici nu are o mentalitate de un baiat de 18 -20 ani happyTotusi eu nu va contrazic, poate el te place, nu zic ca da dar:Ce crezi ca ar vrea el de la tine? Iubire? Nu in niciun caz. la anii vostrii inca nu se uita la asa ceva!
El e mare, intr-un cuvant, poate e mic la cap laughingDar nu va stii cu ce sa te ajute pe tine care esti pur si simplu derutata, indragostita sa spun asa, dar nu e iubire crede-ma
Uite si eu am fost la varsta ta, mai mare cu 2 ani la 14 ani, cand l-am cunoscut pe iubitul meu, in care si acum suntem impreuna, la inceput a fost asa, pur si simplu indragosteala happylove struckdupa ceva timp, am realizat multe impreuna, am facut pasul de-a ne cunoaste mai bine, dupa ceva timp, am inceput sa luam dragostea in serios, sa realizam pentru ce traim impreuna, si cum sa fim doar unul pentru altul happyUite iubirea noastra e mare si acum pentru ca am facut totul treptat in viata noastra ci nu dintr-o data, si iubirea noastar nu a constat de mess happyCrede-ma, cat de mult poti schimba un baiat daca iti propui, din cel mai rau om din lume, daca ai puterea de al imblanzi si stii cum sa o folosesti atunci ai un har, ce nimeni nu si-l stiehappy:happyhappyhappy
Este foarte important la varsta ta ca sa stii cum sa evoluezi, sa stii sa pui si varsta un pic la mijloc, pentru ca exista multe neclaritati sa stii, ar fi parintii tai care ar spune mereu, lasa baietii de la anii astia si apuca-te de scoala rolling on the floorrolling on the floorNu cred ca ai vrea sa auzi acest ecou in fiecare zi happyhappy:*Ci cred ca ai vrea sa fie totul bine
winkingnu"i asa?
Si poate fi, daca ai mare grija de tine.Si sa intelegi ca iubirea o descoperi nu o gasesti happyhappywinkingTotul depinde de tine, nu lasa aparenta sa apara la vorbele acelui baiat sa stii, pot fi inselatoare si te pot rani, cat de frageda ai fi la varstahappyhappyhappy
Mda, osberv multe fete care sufera din iubire si multe de varsta ta. FETELOR, aceasta nu este iubire ci indragostire, pentru moment nu pentru vesniciehappyhappyhappyDinaia spun, aveti grija, pentru ca uite asa, sunteti indragostite si baietii pot profita de voi.De ce spun asta? Pentru ca tu il iubesti, el te pune sa faci sex cu el, tu faci ca il iubesti nu? Ei uite asa cazi in plasa lor,:si asta se intampla foarte des happyDupa te trezesti cu vreo sarcina nedorita la anii astia happyCe faci? Cui spui? Ce ai de gand? Te-ai gandit vreodata? Lipsita de experienta sadAltii te pot pune sa faci mai mult de atat in viata, si tu il iubesti te vei supune nu? Sa nu te paraseasca, ca altfe suferi
Nu e chiar asa sa stii! Depinde de voi fetelor, nu fiti atat de parsive la vorbele lor pentru ca vedeti voi e foarte greu sa faceti fata la tot din jur.
Nu mai incercati sa va eschivati in fata lor! Ei va vad prada, si va vaneaza. Totul este rar dar se intampla intotdeauna.
Si este foarte greu in viata.Treaba ta ce faci happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce ai tu cu acel baiat e obsesie sau o atractie foarte puternica! Nu e dragoste la anii aia 12 ani! Sa fim seriosi tongue

| Scriiitoare a răspuns:

Il placi :X e clar... daca il iubesti atat de mult de ce nu sunteti impreuna? a zis ca te place; bafta kiss

| Userrr a răspuns:

Nui asculta peaia.ai inceput sa bocejti ca iti place de el. logic.dar nu-i de nasu tau.happy