| CrinaCorban a întrebat:

mie imi place de un baiat.e blond, ochii verzi etc. el este mai timid. multe fete il plac din cauza aspectului. el nu le baga in seama pentru ca sunt obsedate. prefera sa stai intr-un colt cu baietii lui. si mie imi place de el dar noi nu vb adica se aseaza langa mine, se uita insistent dar nu zice nici miau. cum sa fac ca ma inrietenesc in primul rand cu el? el e mai mare ca mine cu 2 ani, logic ca suntem in clase diferite si ne intalnim la corul scolii(nu cor din ala tip pentru biserica din ala pentru adolescenti) si numai acolo il pot intalni si la dansuri. cum as putea sa ne imprietenim mai ntai si apoi ma rog...din ce in ce mai apropiati...el e berbec si eu gemeni daca va ajuta

3 răspunsuri:
| catablondu a răspuns:

Buna, Incearca sa gasesti subiecte comune si sa le deschizi tu. Vezi cum reactioneaza daca ii acorzi atentie, daca discuti cu el lucruri care va plac amandurora, asta in masura in care stii ce-i place. Amicitia se bazeaza pe comunicare si se pot lega multe dintr-o simpla amicitie. Daca nu poti comunica cu el asa cum iti doresti, nu prea are rost sa te chinui. Mult succes.

| iSimo a răspuns:

Pai intreaba-l si tu cum se numeste, daca are facebook, daca vreti sa iesiti la un suc.smug afla-i pasiunile si incearca " de inceput" sa fiti doar prieteni ca sa capete incredere in tine. funda?

| barbascu a răspuns:

Te pot ajuta id meu ellatuyyo69