| tarceabia a întrebat:

mie imi place de un baiat si cred ca si lui de mine.ce sa fac, cum sa aflu daca si el ma place sa astept sa faca el primul pas sau sa il fac eu?

Răspuns Câştigător
| andreeascumpika01 a răspuns:

Îţi poţi da seama după comportamentul lui faţă de tine, cum te priveşte, cum îţi vorbeşte etc.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fara sa te supar, dar atunci cand nu stii regulile unui joc, nu te bagi cu capul inainte. Chiar daca am sa deranjez si pe altii din aceasta sectiune, care au o alta parere, eu iti recomand sa te obisnuiesti cu gandul ca primul pas este obligatia baiatului. Fata trebuie sa stie sa se faca vazuta si placuta.

| h3r a răspuns:

Îl întrebi.

| Maxim96 a răspuns:

De obicei baiatul ar trebui sa faca primul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face tu primul pas asta e o greseala pe care fiecare fata trebuie sa o fi facut macar o data, el trebuie sa faca primul pas tu trebuie doar sa ii arăti ca ai un interes pentru el asta ca sa nu il pierzi dupa toate vin de la sine, eu zic sa astepti asta de la el, daca te place cu adevarat cu siguranata te va cauta iar daca nu iti da atenție, inseamna ca meriti ceva mai bunwinking Fundita puppy dog eyes

| AnneCrissy a răspuns:

Il intrebi sau incerci sa aflii de la prietenii tai.

| aleeet a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu prietenii lui in care are incredere si roaga-i sa il intrebe ce parere are despre tine, in functie de raspuns incearca sa te faci observata.