In primul rand renunta sa te mai certi cu "prietena" ta si cu iubitul tau pentru ca nu faci altceva decat sa inrautesti situatia. Pana la urma depinde de el daca ii cade in plasa si in primul rand de tine si de atitudinea pe care o iei asupra problemei. Fii fata destepta capul sus! Tot ce trebuie sa faci tu e sa o ignori pe ea sa nu-i mai adresezi niciun cuvant pentru ca nu merita nici macar un gram din atentia ta iar lui sa-i spui asa: "ma asteptam ca X (x fiind "prietena ta") sa te placa pentru ca stiu de cine m-am indragostit dar din pacate pentru ea nu se ridica la standardele tale" sau ceva asemanator intelegi? Pt ca tu acum trebuie sa ai mai multa incredere in tine ca niciodata si sa nu arati ca te deranjeaza chiar daca mori de gelozie, fii indiferenta si arata-i lui ca esti mai desteapta si ca ai incredere in fortele tale cu toate ca invidia e mare si aspira si altele la ce ai tu Daca tu in momentul de fata esti draguta, finuta, calma, degajata, impunatoare, cu o super incredere in fortele proprii el va fi derutat si va stii de ce te-a ales ca daca te certi cu el risti sa il pierzi si ii dai ei satisfactie. Succes!
Daca sunteti prietene bune renuntati la el ca sa nu fie nici una din voi cu el.
O stiu cum e si eu am patit-o azi adica mereu i-am spos unei fete maria de la mene din cls ca il besk p un coleg si ea a inceput sa imi faca in ciuda dar asta e asta e viata eu as luaua de par p prietena tha dar sti prefate ca nu vorbesti limba tarfelor))))))))))))))) nu o baga in seama pup sper ca te-am ajutat :*
Nu e prietena ta daca incearca sa va desparta. Dar si tu trebuie sa o intelegi ca e greu si pentru ea poate chiar ii place de baiatu ala, insa daca si tie iti place nu esti obligata sa renunti la el pentru ea, pana la urma e doar alegerea ta.
Discuta cu ea si explica-i ca tu chiar ti la el si daca este o prietena buna te v-a intelege, daca nu macar ai incercat.
E cam greu sa poti alege dintre baiatul pe care il placi si prietena ta dar sper sa te descurci sa nu ii pierzi pe niciunul. Succes. pup:*
Fii atenta... Tu trebuie sa il suni, nu-ti fie rusine, ok? E ceva normal ca oamenii sa se mai certe. Deci il suni si ii zici ca prietena ta e o proasta si ca tu il iubesti si ca nu vrei sa se ajunga la despartire si daca vrea sa aleaga, sa aleaga dintre voi doua, dar sa-i zici sa tina cont ca tu il iubesti si ca tot ce iti doresti este sa fii cu el Sa vezi ce se inmoaie Si cu prietena ta, rezolv-o repede.Nu mai fi prietena cu oameni care te tradeaza sau te joaca pe la spate. Sper ca ti-am fost de folos.
Daca incearca sa va desparta, probabil e mai bine sa incerci sa discuti cu ea (desi nu cred ca o sa fie sincera cu tine), apoi sa renunti la prietenia cu ea. Mai ales daca o sa reuseasca, inseamna ca nici prietenul tau nu tine la tine, ci se uita dupa orice prada noua. Si daca ramai prietena cu ea, ai suferi sa ii vezi impreuna des.
Am trecut si eu prin o situatzie putin asemanatoare
bff mele ii placea de el si ea nu imi spunea dar era EVIDENT nu trebuie sa ii sp ca o urasti desi stiu ca nu ti-a trkut in acel moment altceva prin minte... dar trebuie sa te gandesti putin
pai ai putea sa vb cu ea si sa ii sp ca tu il iubesti pe baiatul cu care esti si nu vrei sa te desp de el sau ai putea sa vb cu baiatul si sa ii sp ca prietenei tale ii plc de el iar daca lui nu ii plc de ea vb amandoi cu ea
eu sper ca sfatul meu te-a ajutat
fundita??
Pai...in primul rand daca prietenului tau ii place de tine atunci nu o sa umble dupa ea. dar cum stim ca baietii sunt cam fustangii. bine nu toti
poti sa vb cu el intre 4 ochi si sa-i explici cum sta treaba
altceva nu'mi vine in minte...doar sa o bati pe "prietena ta"
Odata ce incearca sa va desparta nu o mai poti considera de prietena, ea in acest caz nu se gindeshte la fericirea ta, odata ce esticu acest baiat ea ar trebui asta sa realizezeze si sa se impace cu acest gind, daca tiar fi o adevarata prietena, eu cred ca ar trebui definitiv sa rupi prietenia cu ea deoarece acum ea asa face si nu eshte exclus ca in viitor nu o sa tio faca din nou.
KatiMe27 întreabă: