Dupa cum am spus e limba dupa tine,e gelos si vb aiurea despre altii care stau cu tine; nu te iubeste,vrea doar sa te aiba ca pe un trofeu, cauta-ti altul care te face sa razi si te simti bine in compania lui; uita genul de baieti la care faci referire, sunt peste tot niste techea-feclea,(adica asa de umplutura)
Buna,
Are dreptate meriuss, incearca sa il faci gelos, dar daca nu e gelos si nu reactioneaza in nici un fel, inseamna ca nu ii e de tine, si nu are rost sa te mai gandesti la el!
E alegerea ta, numai ca daca o sa te culci cu el, o sa te lase, ata e clar, se vede din descrierea ta ca e un gagicar, si tu o sa stai si o sa plangi, daca esti asa buna, inseamna ca si altor baieti le place de tine, incearca sa ii mai vezi si pe ceilalti din jurul tau, nu numai pe ala!
Bafta!
Sati asculti inima, cel mai bun sfetnic, daca tu crezi ca vrei un baiat ca el, alege, oricum trebuie sa ai incredere in tine, doar asa poti face alegerile corecte. Bafta
Inseamna ca vrea doar sa te aiba in pat nu-l lasa sa-si bata joc de tine si nu accepta se spune ca fetele sunt fatarnice dar nici baieti nu sunt mai prejos ar face orice (uni) pentru o partida.nu-i permite si iti poti da seama daca am dreptate daca se uita timp indelungat la un punct anume din corpul tau daca intelegi ex :sani etc.
De multe ori baietilor li se pune pata pe o anumita fata, adica trebuie sa o avem neaparat, e ca un drog, si dupa ce am avut-o si ne-am satisfacut placerile trecem la alta pentru ca ne-am scos-o din minte pe aia. Probabil el doar te vrea pentru ca arati bine si nu ii pasa de sentimente. Daca tu il placi si vrei sa ai o relatie cu el iar el nu vrea sentimentalisme, atunci faci cum vrei, adica ori te culci cu el si risti sa te ranesti ori il lasi balta
Poate ne explici si noua ce intelegi prin pervers.
In alta ordine de idei - aveai de scris aici o intrebare de cateva fraze. Data viitoare poate ai respect macar pentru limba romana si topica daca nu pentru cei care incearca sa-ti raspunda si s-o scrii asa cum trebuie. Multumesc
Adriane luasi **** cumva? gay infect tu chiar esti atat de retard incat nu vezi semnificatia intre paranteze cretinule.
Iti trebuie un pumn in mecla aia infecta tie
Vezi ca iti pica tamponu pe jos.
Vrea sa para cool,indiferent cu tine,asta doar asa sa te faca pe tine sa stai ca paiele pe foc,crede-ma stiu ce vorbesc,fa un experiment ca sa vezi despre ce zic, cauta un alt baiat(unu care stii ca nu o sa sufere prea mult daca nu mai esti cu el dupa sau chiar poti sa vorbesti cu un prieten si-i zici ca vrei sa-l faci gelos pe pervesu' si sa joace rolul de iubitul tau), sa vezi cum vine la tine ca un catelus apoi il faci tu cum vrei sa fie.nici nu stii cat de prosti sunt unii baietii.
Rectific : am fost cu un baiat,iar el o inceput sa spuna lucruri urate despre el,si sa il faca in toate felurile, era gelos..., sau ieri mi-am pus o poza cu un tip, si nici bine nu a durat 1 minut ca deja avea mesaje de la el cum ca : cine`i in poza de la avatar, prietenul tau, esti cu el?
Poate face asa doar sa te aiba pentru el ca un trofeu sau poate chiar te place dar daca e pervers sunt putine sanse sa fie a doua.
Dupa cum am spus e limba dupa tine,e gelos si vb aiurea despre altii care stau cu tine; nu te iubeste,vrea doar sa te aiba ca pe un trofeu, cauta-ti altul care te face sa razi si te simti bine in compania lui; uita genul de baieti la care faci referire, sunt peste tot niste techea-feclea,(adica asa de umplutura)