Eu cred ca baiatu te place. incearca sa discuti cu el. si devino prietena buna cu el. dai ocazia sa te cunoasca mai bine. invita-l la o plimbare in parc sau la un suc. succes
Pai conteaza ce simti....cand iti place de altcineva, simti, doar n-oi fii nesimtita ..si daca te place nu stiu...iti trebuie mai multe dovezi, poate iti vrea doar prietenia Bafta :*
Hey! eeu cred ca unul dintre frati aceia cu care ai jucat adeevar; provocare si procente (adica cel care tea pupat pe tine si nu pe cealalta fataa) te place!; si orice fata poate sa placa doi baieti in acelasi timp (nu....ca baieti ar fi exclusi ) Sii eu am patit aproape aceeasi intmplare; asa ca nu te ingrijora; e normal sa apara fluturatzi... Apropo ce vartza ai?
bine cred ca tiam fotz de ajutor!
Eu cred ca ar trebui sa te gandesti la alte chestii mai serioase pentru varsta ta si nu baietii si tampeniile voastre de jocuri.Numai 13-16 da numai asa.Si asa incepe: "Imi place un baiat si nu stiu cum sa-i zic/fac/spun... dar lui nu-i place de mine))))))..."Chiar nu va duce mintea? Ce sfaturi ai vrea sa-ti dea cineva? Cand voi asteptati o eternitate pana face baiatul prima miscare.Iti dai seama, te-a pupat langa gura, dupa care aveai spasme pe jos de bucurie.Du-te si zii ca vrei sa fii cu el.Trebuie sa scoli lumea la 3 noaptea sa-ti spuna cum?