Tu esti sigura care stii ce vrei cu adevarat, asculta-ti inima, dar si ratiunea.Ramaneti amici si mai bine nu te amagesti singura, in caz ca nu observi o modificare in comportamentul lui fata de tine.
Eu zic ca ar trebui sa-l uiti. Daca as fi in locul tau si ar fi nesimtit cu mine nu m-as mai uita la faptul ca "uneori era foarte dragut si se comporta frumos". Adica sunt sigura ca tu cand te gandesti la o posibila impacare te gandesti numai la ce a fost frumos. Dar nu ar trebui sa uiti ca dupa cum ai zis "uneori era foarte nesimtit si nu tinea cont de ceea ce spuneam si eu".
De uitat, l-am uitat dar nu complet.nu mai sufar pentru faptul ca n-a fost ceea ce mi-am dorit, pentru ca el este cu alte fete...cu toate ca imi aduc aminte de clipele frumoase. mi-am dat seama ca de la inceput a fost compromis totul. oricum, ma simt extraordinar de fericita si nu-mi lipseste deloc, pentru simplul fapt ca zilele cu el erau un calvar, certuri continue si seri pierdute timp de un an. n-a meritat si cu toate ca tin la el nu stiu ce am gasit atat de special la el, ma simt foarte bine singura.