| ivascudelia a întrebat:

Mie-mi place de un coleg dar ma ignora,am fost cu el aproape o luna, dar nu a mers.De atunci ma ignora, dar acum am auzit ca-i place de prietena mea cea mai buna. Ce pot sa fac? Merci!

7 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

Foarte urat din partea lui sa se joace asa cu inima ta… de regula tipii astia si-o iau in cap si isi inchipuie ca toate sunt la picioarele lor…
personal nu cred ca poti sa tii la un tip atat de lipsit de sensibilitate… oricat ar arata de bine, oricate calitati ar avea,…, daca se poarta in halul asta cu cineva care isi deschide inima in fata lui…
ar fi mai multe de discutat despre cazul tau… – nici macar nu stie ca existi… iti vorbesc asa pentru ca incerc sa te fa sa te trezesti la realitate… nimeni nu merita atata atentie si sacrificiu… iti irosesti cei mai frumosi ani urmarind "nimic"…
trebuie sa vedem ce-i de facut ca sa poti sa rupi lanturile care te tin legata de tipul asta…Te pup!

| Felys a răspuns:

Nimic,il ignori si tu, chiar nu ai mandria ta, ai face bine sa nu te mai bagi deloc in seama cu el si sa iti cauti pe altcineva

| BLeur a răspuns:

Bună.

Dacă îţi place de el, sau ţii la el. este normal să îi vrei binele, deci dacă el consideră că o relaţie cu tine, nu este bună. adică nu ţine asta este, este normal să îl laşi în pace, indiferent de situaţie, sunt destui băieţi pe lumea asta, dacă nu a mers cu el, asta nu înseamnă că nu o să-ţi meargă cu alţii. Dacă lui îi place de prietena ta cea mai bună, ori vrea să te facă geloasă sau să intervină între voi 2, ori chiar îi place. Ai grijă.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd

| MentalHolocaust a răspuns:

Eu zic sa il lasi in pace si sa nu iti pese ca pana la urma va veni la tine si daca prietena ta tie prietena cu adevarat nu se va combina cu el stiind ca nu e drept fata de tine. happy Sper ca te-am ajutat.

| Mihaela0011 a răspuns:

Le urezi fericire si-ti traiesti viata in continuare.N-a mers cu el, o sa-ti mearga cu altul.

| Vladde a răspuns:

2 palme

| messixxx a răspuns:

Cel mai simplu e sa cauti pe altcineva pentru ca daca nu te baga in seama nu te mai iubeste