| Narcisa7777 a întrebat:

Bună.Mie Rușine. Eu Find virgină cand o să fac sex cu iubitul o să se păteze cearceaful. Mie Rușine din cauza asta și mă simt jenată. Ce o sa zică el? Și după ce terminăm mă duc sa fac un duș?

Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Daca-l patezi si nu-i spui inainte ca esti virgina s-ar putea sa se supere putin... Orice baiat vrea sa fie primul si se va simtii si el bine, daca stie inainte te v-a lua mai usor, iti va arata ca-i pasa si de tine, daca nu stie posibil sa te doara tot pe tine laughing)

Dar nu-i o problema ca-l patezi, e posibil sa nu-ti curga sange si cat crezi ca o sa curga? Poate nici nu ajunge pe cearceaf, doi stropi daca o sa ai tu in apropiere de intrare...

Eu acum ceva timp mi-am spart, din greseala, o batatura plina cu sange de la degetul piciorului(o aveam din cauza ghetelor de fotbal) la fosta acasa laughing) Era destul de mare, a tasnit sangele din ea, am patat covorul si am murdarit si parchetul si gresia din baie laughing)) Ce mare lucru

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fi mandra ca esti virgina si el va vi mandru ca vei vi prima a lui, asta nu-i o rusine

| mihai69 a răspuns:

Prin declarația de mai sus nu faci decât să dovedești că nu ești pregătită să faci acest pas.
Tu doar ai cedat insistențelor „lui" și atât - sfatul meu e să amâni treaba asta pentru momentul când vei fi gata cu adevărat, pentru cel care va fi potrivit pentru tine, nu pentru orice șmecher îți ia mintea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

el știe că ești virgină?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

| cristi10grei a răspuns:

happy happy inainte sa o faci nu te grabi mai astepta daca nu te merita daca te dezvirgineaza si te lasa-l, mai lasa timpul sa treca fi mandra ca esti virgina

| altrix a răspuns:

Foloseste 2 prosoape sub tine, n-o sa patezi cearsaful happy
dupa faceti dus aman2 si gata

| CezarinaLunaria a răspuns:

Trebuie să îi spui că ești virgină, să te ia ușor.

| Mephisto0394 a răspuns:

Nu este o rusine. E ceva normal, chiar ar trebui sa te simti bine din cauza asta. Si nu e o regula sa iti curga sange oricum. Daca vrei logic ca poti sa te duci sa faci un dus, iar cearsaful cum se pateaza asa se si spala. Ai incredere in tine. big grin